• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bila je prva ljubav Zdravka Čolića, sinoć se pojavila na crvenom tepihu: I u zrelim godinama je prava lepotica

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čola je više od dve decenije u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dve ćerke, međutim jasno je da zavodnik takvog kalibra ima romantičnu istoriju

  • 0
Zdravko Čolić Čola Foto: Antonio Ahel/ATA

Zdravko Čolić, jedan je od najboljih pevača na prostorima bivše Jugoslavije. Njegove ljubavne pesme gotovo svakog asociraju na neki momenat ili osobu, a jednu svoju pesmu, koju je sam napisao i otpevao, posvetio je glumici koja je sinoć prodefilovala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala.

U pitanju je Jasna Ornela Beri (70), koja je glumila u filmovima "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", ali i "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Anđelina Džoli. Tu su i serije "Lud, zbunjen, normalan", "Bitange i princeze", "Ne daj se Nina".

Čola je više od dve decenije u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dve ćerke, međutim jasno je da zavodnik takvog kalibra ima romantičnu istoriju. O svojoj prvoj velikoj ljubavi, Jasni Orneli, Čolić je retko govorio za medije, dok je ona to učinila samo jednom.

Jasna Ornela Beri Foto: Antonio Balic / Cropix / Profimedia

Njih dvoje su se u Sarajevu mladi zaljubili jedno u drugo, a detalje njihovog odnosa svojevremeno je otkrila Jasna.

Ona je bila Čolina velika ljubav sedamdesetih godina u Sarajevu, gde su oboje živeli, a Jasna je tada važila za jednu od najlepših devojaka. To je bila ljubav na prvi pogled, velika i iskrena, a Jasna je 47 godina kasnije pričala o njemu, ističući da joj je on prva ljubav u životu.

- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega. Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao - rekla je glumica i napomenula da njih dvoje nikada nisu bili u vezi, ali da im je odnos bio specifičan.

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji - izjavila je Jasna u emisiji "Konačno petak".

Jasna je sinoć na Festivalu prošetala u mini-haljini lepršavog kroja, sa prozirnom mrežicom na dekolteu i grudima. Kosu je zavezala u rep i pustila šiške.

UNIQA je ekskluzivni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film Festivala.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Spektakl Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra za kraj Arsenal festa 2024

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle