• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Posle 20 godina sam spavala sa bivšim iako smo oboje u braku": Dobila je savet od stručnjaka zlata vredan

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ponovo su se javile emocije i ona je sada u velikoj dilemi kako da postupi

  • 0
zabrinuta žena, žena, zabrinutost, briga, tuga, plač Foto: Shutterstock

Kada nažalost dođe do razvoda između dvoje ljudi, potrebno je vreme da bi se prihvatila ta nova situacija i drugačija realnost. Često se bivši partneri pokaju zbog razvoda ili jednostavno shvate da ne mogu ipak jedno bez drugog, ali neretko bude za to kasno.

Tako se i jedna žena (56) požalila i tražila je savet od stručnjaka šta da radi i kako da se postavi u ovoj situaciji.

Naime, razvela se od muža (58) i ponovo se udala. I on je isto, ali onda su se emocije iz nekog razloga ponovo pojavile i - njih dvoje su završili u krevetu, posle slučajnog susreta u supermarketu, iako pored sebe imaju nove bračne partnere sa kojim imaju i decu. I ono što je posebno istakla - prošlo je 20 godina od njihovog razvoda!

- On je bio moja prva ljubav i ponovo mi se uvukao pod kožu. Osećam se kao da sam izgubila razum zbog njega, a plašim se da me opet ne povredi - jada se ova žena tražeći savet šta da radi.

Njih dvoje su se upoznali još u ranim dvadesetim i vrlo brzo su stali pred oltar i iz te ljubavi rodile su se dve ćerke, sada odrasle žene. Bili su srećni prvih nekoliko godina ali su vremenom počeli oboje da osećaju da se sve u njihovom odnosu uzima zdravo za gotovo.

Ruke, držanje za ruke, par, ljubavni par Foto: Pixabay

Brzo ga je ona prevarila sa kolegom iako se isto tako brzo i pokajala. Iako se desilo samo jednom, muž je uspeo da sazna i bio je skrhan, baš kao i ona. Mesec dana nisu pričali, a onda je rešio da podnese papire za razvod.

Ubrzo je on upoznao sadašnju ženu sa kojom se venčao i dobio decu. Iako su imaju nove porodice, njih dvoje očigledno ne mogu jedno bez drugog. Nažalost, oboje se nalaze u brakovima bez ljubavi.

Evo šta joj je stručnjak rekao:

Prva ljubav ima duboke korene, ali to ne znači da će biti ispravno pokušati ponovo. Normalno je da povremeno razmišljate o bivšim partnerima, ali ne bi bilo pametno vraćati se na staro. Niste se dobro slagali, jer da jeste, i dalje biste bili zajedno i treba toga da se podsetite svaki put kada vam on padne na pamet.

Pustite vašeg bivšeg u prošlosti, gde mu je i mesto. Umesto toga, recite svom mužu da morate da radite na vašem odnosu kako biste oboje bili zadovoljni, prenosi "The Sun".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li supružnici treba podeliti imovinu nakon razvoda: Šta kažu Beograđani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle