• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ima 9 žena i raspored prema kojem ih "opslužuje": Umesto da mu olakša, postojanje plana je izazvalo probleme

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Artur O Urso otvoreno priča kako "žonglira" devet žena sa kojima je oženjen, zbog kojih je morao da kreira rotaciju u intimnim odnosima kako bi svaka partnerka dobila dovoljno "ljubavi"

  • 1

Brazilac sa devet žena napravio je plan rotacije "bračnih poseta", odnosno raspored za svoje žene kako bi ih sve "fer opslužio u krevetu"– ali sada kaže da je to izazvalo probleme. Artur O Urso iz Brazila dospeo je na naslovne strane nakon što se oženio sa devet žena sa namerom da "slavi slobodnu ljubav" i "protestuje protiv monogamije".

Urso i njegova prva supruga Luana Kazaki formalizovali su svoju zajednicu sa osam drugih žena u katoličkoj crkvi u Sao Paulu, te su tako "venčani" sa preostalih osam žena, ali to nije pravno obavezujuće jer je poligamija nezakonita u Brazilu.

Brak, kao i svaki drugi, nije bio sasvim jednostavan, pa je tako jedna od supruga, Agata, odlučila da se razvede od grupe.

Ni intimni odnosi nisu jednostavni, pa je Artur, sa željom da uravnoteži potrebe svojih brojnih žena, odlučio da napravi raspored "bračnih obaveza" kako bi se uverio da je svaka partnerka dobila dovoljno "ljubavi".

To mu, doduše, nije mnogo pomoglo da uravnoteži potrebe svake ljubavnice, jer, kako kaže, bilo mu je to previše stresno i strukturirano. Uz to, često bi razmišljao o svojim drugim suprugama koje nisu u tom trenutku sa njim.

- Sve one žele da me ispune po svaku cenu, i srećne su što im je to cilj. Naš intimni život je zaista zabavan i prijatan, a u početku sam pokušavao da imamo odnose po dogovoru i planu. Međutim, praćenje rasporeda je izazvalo mnogo problema i ponekad sam se osećao kao da moram da imam odnos jer je na rasporedu, a ne iz zadovoljstva. Ili sam bio sa jednom, a mislio na drugu ženu - požalio se ovaj Brazilac.

Ovi problemi u spavaćoj sobi naterali su Artura da u potpunosti odustane od „intimne rotacije“ i sada je fokusiran na to da pusti stvari da idu „prirodnim tokom“.

- Ne treba vam mnogo da privučete pažnju ili naklonost kada imate toliko žena. Veoma je zabavno, prijatno i jedinstveno iskusiti sve kolektivno, a uz to sve su veoma različite u krevetu. Jedna od njih, neću je imenovati da bi sačuvala privatnost, voli da bude dominantna i sviđa mi se jer kaže šta želi - otkrio je samo delić njihovog odnosa.

Iako insistirao na tome da njegovim ženama ne smeta koliko često svaka od njih provodi "privatno" vreme sa njim, priznaje da se ljubomora povremeno uvlači tu i tamo.

- Kada sam jednoj poklonio skuplji, a drugoj manji poklon, među njima je nastala ljubomora. Sve one zahtevaju pažnju, naklonost i da intima bude deo naše svakodnevice, a ja ne mogu da uradim više od onoga što mogu. I sam još učim kako ova veza da funkconiše.

Artur inače ima nalog na "OnlyFans" sa svojim suprugama, a nedavno je otkrio da će jedna od njih, Agata, otići.

- Želela je da me ima samo za sebe. što nema smisla, jer moramo sve da delimo. Bio sam veoma tužan zbog razdvajanja i još više iznenađen njenim razlogom. Rekla mi je da joj nedostaje monogamna veza. Moje druge žene su mislile da je njen stav pogrešan i da je prihvatila brak zbog avanture, a ne zbog pravih osećanja - požalio se Artur ,prenosi "Mirror".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo dame kada je pravo vreme za udaju: "Ja sam se rano udala i odmah sam se razvela"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Кокорин

    29. avgust 2024. | 07:23

    Ти си дечко,аматер.

    Podelite komentar