• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je Anđelina Džoli u Veneciju došla sa dečkom? Posle 8 godina lepotica izgleda opet voli

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđelina i reper Akala su primećeni kako zajedno napuštaju hotel u Veneciji u Italiji u sredu tokom Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji

  • 0
Venecija Film Festival Premijera Filma Maria Foto: Tanjug/AP

Nakon osam godine samoće i posle burnog razvoda od najlepšeg muškarca na svetu, Anđelina Džoli, činilo se, konačno pokazala da nije "od kamena" i da i njoj i te kako treba romantična ljubav.

Anđelina i reper Akala (40) su primećeni kako zajedno napuštaju hotel u Veneciji u Italiji u sredu tokom Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji.

"In Touch" tvrdi da se Džoli (49) viđala sa dva različita muškarca u poslednjih godinu dana. Jedan je britanski muzičar, pisac i aktivista Akala, koji ju je više puta pratio u inostranstvu, pa i sada u Veneciji, dok je drugi, brodvejski kompozitor Džastin Levin, koji je radio sa njom na mjuziklu Outsiders u Njujorku.

Publikacija prenosi da se Akala pridružio Džoli i njenim ćerkama Zahari (19) i Šajlo (18) na Književnom festivalu u Kalabašu na Jamajci u maju prošle godine.

Važno joj je kakav je sa decom

Očevidac je tada rekao da je Akala bio "veoma zaštitnički nastrojen prema njima".

Šest meseci kasnije uživali su u zajedničkoj večeri u Milanu, tvrdi izvor za ovaj medij.

Insajder je za "In Touch" rekao da je Anđelinu kod Akale privuklo to kako se odnosio prema njenoj deci. Pored Zahare i Šajlo, Anđelina i njen bivši suprug Bred Pit imaju sinove Medoksa (22), Paksa (20) i 15-godišnje blizance Vivijen i Noksa.

- Mislim da je veliki deo njene privlačnosti prema Akali, osim fizičkog, to što ga vidi u interakciji sa njenom decom jer joj je to toliko važno - rekao je insajder.

Izvor je dalje objasnio da su se Džoli i Akala pronašli oko svojih zajedničkih interesa poput aktivizma, putovanja i učenja o različitim načinima života.

- Oni se povezuju zbog svog interesovanja za aktivizam i dele strast prema putovanjima i otkrivanju različitih kultura. Prošlo je mnogo vremena otkako nije osetila ovakvu privlačnost - rekli su.

Akala - rođen kao Kingsli Džejms Meklin Delej - počeo je kao reper pre nego što je prešao u politički aktivizam, podržavši bivšeg poslanika laburista Džeremija Korbina na opštim izborima u Velikoj Britaniji 2017.

Njegova starija sestra je takođe poznata pevačica i reperka gospođa Dinamit.

Međutim, nažalost, ispostavilo se da nova romanska nije na pomolu, i da Akala već ima devojku, dok izvori koji dobro poznaju Anđelinu kažu da je ona i dalje "sama kako novčanica od jednog dolara", prenosi TMZ.

(Ona.rs/In Touch/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Uhvatili smo Sanju Vučić s novim dečkom: Pevačica uživa dok joj naočiti momak šapuće

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle