• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Džej Lo prezire Bena i odraće ga na sudu": Insajder otkriva šta je pravi razlog razvoda

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džej Lo se zaklinje da će naterati Bena da zažali dan kada je odlučio da ona izgleda kao gubitnik

  • 1
ben aflek dzenifer lopez Foto: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Dženifer Lopez je konačno odlučila da prekine svoj brak sa Benom Aflekom i izbori se za težak razvod, ali tek nakon što je saznala da će njen suprug provesti njihovu drugu godišnjicu braka sa svojom bivšom ženom, Dženifer Garner.  .

- Džej Lo se zaklinje da će naterati Bena da zažali dan kada je odlučio da ona izgleda kao gubitnik! - rekao je ekskluzivno insajder magazina "In Touch".

Pedesestpetogodišnja pevačica podnela je papire za razvod 20. avgusta - dve godine od dana kada su razmenili zavete pred svojim prijateljima na raskošnoj obali u Džordžiji. Prema insajderima, Džej Lo se nadala da bi mogla da popravi njihovu burnu vezu, ali ništa nije pomoglo.

Izvor otkriva, da kako se bližila njihova godišnjica, Džej Lo se sve više ljutila zbog Bena koji je leteo iz Kalifornije u Konektikat da bi se viđao sa svojom bivšom ženom, kako bi bivši par mogao da preseli njihovu ćerku Vajolet (18) u njen novi dom na Jejl Univerzitetu.

Džej Lo, prema priči insajdera, bila je veoma uznemirena zbog fotografija na kojima se Ben osmehuje sa Džen.

Sada, izvor kaže da diva planira da zatraži dramatičnu nagodbu u razvodu, jer Lopezova i Aflek nisu potpisali predbračni ugovor.

Ben i Dženifer obnovili su svoju romansu 2021. godine — oko 17 godina nakon njihovog prvobitnog razlaza. Sada, prema rečima insajdera, Džej Lo želi da nauči oskarovca lekciju — iako njeno bogatstvo od 400 miliona dolara daleko prevazilazi njegovu neto vrednost od 150 miliona dolara.

- Nije preterivanje reći da ga Džej Lo mrzi iz dna duše - zaključuje izvor: - Izveo je da izgleda kao potpuna budala paradirajući okolo sa svojom bivšom ženom. Sada je spremna da mu skoči za vrat.

(Ona.rs/In Touch)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džej Lo privatnim videom čestitala rođendan Benu Afleku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Toliko

    31. avgust 2024. | 13:41

    Pa i jeste vredan prezira kad je mogao da se vrati toj ludaji

    Podelite komentar