• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena otkrila savršeno mesto za "lov" na muškarca iz snova i sve slatko nasmejala

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ultimativno žarište gde bi neudate žene trebale da odu da upoznaju muškarca - i to nije uobičajeno mesto na koje biste prvo pomislili da odete

  • 0
Žena se sprema za sastanak Foto: Shutterstock

Nije tajna da pronalženje partnera može biti ozbiljno težak zadatak - ali jedna žena smatra da je našla savršeno mesto gde da upozna potencijalnog partnera. I to ne na uobičajenim mestima, poput kafića ili preko aplikacije za upoznavanje.

Ne, romantično žarište, prema rečima 45-godišnje Line Cavanag, nije ni na jednom drugom mestu - već u lokalnoj prodavnici alata.

Ona poručuje "koleginicama TikTokerkama" da, ukoliko žele da upoznaju idealnog muškarca, moraju da prestanu da izlaze subotom uveče, i umesto toga da i, du u njihovu lokalnu farbaru gde su muškarci koji mogu mnogo da učine za vas.

@lynne_lyon #screwfix #singleladies #fyp #foryoupage #viral #scotland ♬ original sound - lynne_lyon

Iako je izbirljiva mama troje dece, ovo naziva vrhunskim hakom za pronalaženje muškarca svojih snova.

- Prave dame, sve radimo pogrešno. Sklonite se sa veb lokacija za sastanke. Skinite se na mrežu. Prestanite da izlazite subotom uveče. Prestanite da izlazite subotom uveče da gledate za momke naših snova. Zvala me drugarica i rekla: "Tu sam i ne mogu dovoljno da urade za mene, pokušavaju da mi pomognu da uđem i izađem iz auta, pokušavaju da nose stvari za mene, svi su divni... Momci stoje u redu i nude se da mi prenesu stvari u auto" - ispričala je u šali Lina dodajući da ode da se sredi i pravo u radnju.

Još je dodala da će biti prava "devojka u nevolji" i pretvarati se kao da ne može da ponese svoju torbu punu alata, u nadi da će ih neko odneti do njenog automobila umesto nje.

- Ko je sa mnom? Ko se pridružuje klubu "alata"? Svima nam trebaju šrafovi - zaključila je ona.

Ljudima se dopao njen urnebesni video.

- Sviđa mi se i ovo i treba mi nova brava za moja vrata. Nadam se da će i oni ponuditi da se uklope. Potreban mi je trgovac u mom životu - našalila se jedna pratiteljka, dok je druga dodala: - Možda čak uvedu i stvarno veče za u prodavnicama alata. U koje vreme se otvaraju?

(Ona.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle