• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elton Džon otkrio da su se dva holivudska zavodnika potukla zbog Lejdi Di: Sočni detalji iz burne prošlosti

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nikada ne bih došao da sam znao da će princ šarmantni biti ovde. Da sam je želeo, uzeo bih je"

  • 0
Lejdi Dajana, Di, Lady Diana Foto: Profimedia/Zuma Press/KEYSTONE Pictures USA

U svitanje svojih holivudskih karijera, buduća zvezda " Rokija" Silvester Stalone i buduća zvezda "Zgodne žene" Ričard Gir bili su kolege na filmu "Gospodari Flatbuša", 1974.

Ali kada je film stigao u bioskope, Gira nije bilo na velikom platnu - Peri King je preuzeo ulogu Čika zbog napetosti između dva glumca.

- Nikad se nismo slagali. On bi šetao okolo u svojoj prevelikoj motociklističkoj jakni kao da je najbolji vitez za okruglim stolom - govorio je Stalone.

Kada je Elton Džon objavio svoju autobiografiju "Ja", jedna priča je posebno zaživela jer, na kraju krajeva, uključivala je dva holivudska dragulja i britanskog kraljevskog člana.

Džon je pisao o večeri koju je priredio sa vrhunskim gostima među kojima su bili Džefri Kacenberg, Džordž Majkl, Ričard Kertis i Ema Frojd, kao i Gir i Stalone.

- Razvila se najneobičnija scena. Odmah, Ričard Gir i lejdi Dajana su izgledali veoma obuzeti jedno drugim. Bili su duboko u razgovoru. Dok smo mi ostali ćaskali, nisam mogao da ne primetim čudnu atmosferu u sobi - počeo je Elton i dodao:

- Sudeći po pogledima Silvestera, novo rascvetalo prijateljstvo Dajane i Ričarda Gira uopšte mu nije išlo na ruku. Mislim da se možda pojavio na zabavi sa izričitom namerom da smuva Dajanu, a onda otkrio da su mu planovi za veče pokvareni.

Kada je došlo vreme za jelo, grupa se preselila u trpezariju, ali su Gir i Stalone primetno nedostajali, navodi se u knjizi.

Zato je Džon poslao svog partnera Dejvida Furniša da ih pronađe. Dejvid ih je zatekao u hodniku, u žustroj raspravi, spremne za tuču sa pesnicama.

Nakon neugodnog obroka, Dajana i Gir su se vratili do kamina, a Stalone je „odjurio kući“.

- Nikada ne bih došao da sam znao da će princ šarmantni biti ovde. Da sam je želeo, uzeo bih je - prokomentarisao je Stalone, a prenosi "Biography".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Možda je trebalo da budem umetnik": Da li ste znali da Silvester Stalone ume ovako dobro da slika?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle