• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kad on opere sudove, ja kleknem": Pevačica otkrila kako izjavljuje ljubav Orlandu Blumu, on šokirao odgovorom

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovome se niko nije nadao

  • 0
Kejti Peri i Orlando Blum Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pevačica Kejti Peri progovorila je bez dlake na jeziku o intimnom životu sa svojim partnerom i glumcem Orlandom Blumom.

Nedavno je gostovala u popularnom podkasu "Call Her Daddy", pa se u razgovoru malo opustila, te otkrila vrlo škakljive, intimne detalje svoje vanbračne zajednice.

U razgovoru sa voditeljkom Kejti je poručila da joj ne trebaju materijalne stvari i skupi automobili, da to može i sama sebi da priušti. Njoj treba pravi partner. Međutim, taj deo izjave je potpuno zanemaren, pošto je celu priču "upakovala" u iznenađujuće vulgaran narativ.

- Ne treba mi crveni Ferari, mogu sebi da ga kupim. Samo operi je**ne sudove, ja ću kleknuti i po*ušiću ti. To je toliko jednostavno - slikovito je opisala pevačica dodavši da je to "njen način da iskaže ljubav".

Blum je i odgovorio na njeno otkriće komentarom na "Instagram" objavi koja je sadržala Kejtinu izjavu, te je šaljivo napisao: "Očistio sam celu kuću".

Imali su razne nesuglasice u vezi

Nadalje je govorila o njihovom turbulentnom periodu u vezi i o tome kako su prevazišli nesuglasice.

Njih dvoje su u dugogodišnjoj vezi dobili ćerku Dejzi. Iako su se činili kao jedan od najskladnijih slavnih parova, prošli su kroz tešku fazu i 2017. godine su se razdvojili.

Njihova veza je trajala oko godinu dana pre prekida, koji se desio nakon što je Orlando proveo nedelju dana na duhovnom isceljenju. U tom periodu su imali različite ciljeve i želje.

Tada je Kejti želela da se posveti ličnom razvoju, dok Orlando nije bio zainteresovan za "igranje igrica" u vezi.

To je Kejti bilo dovoljno da shvati da mora da nastavi dalje.

Ona je zatim odlučila da ode na duhovno isceljenje koje joj je, kako kaže, potpuno promenilo život. Ta iskustva su joj pomogla da pronađe unutrašnju ravnotežu i da "spoji svoju glavu i srce".

- Nismo baš bili u ovome od prvog dana. On je bio, jer je tek prošao kroz dug period celibata i imao je druge namere. Ja sam tek izašla iz veze i bila sam kao, ne mogu više ovo. Moram da plivam u drugom jezeru, ali sam morala i mnogo da radim - rekla je ona.

Kada su se Kejti i Orlando ponovo sreli, ona mu je pokazala svoje najlošije strane, ali je on ostao uz nju i pružio joj podršku. Ova iskustva su pomogla Kejti da shvati da je Orlando pravi partner za nju. Sada zajedno rade na jačanju svoje veze kroz terapiju za parove.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejti Peri se trudna i izolovana bori i sa depresijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle