• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako su se voleli Danica i tragično nastradali Gru: Reperu se nije ostvarila jedna porodična želja

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"I dalje čujem njegov osmeh"

  • 0
Danica Andonov i Gru Foto:Printskrin:Instagram

Pre pet godina, regionalna rep scena doživela je nepovratan gubitak - otišao je jedan od najvećih. Dalibor Andonov Gru, napustio nas je 9. septembra 2019. godine, u tragičnoj nesreći kajtingom, na Zemunskom keju. Za svojih 47 godina boravka na ovoj planeti, ostavio je neizbrisiv trag, devedesetih je svoj talenat utkao u, tada, siromašan muzički pravac, i ostavio ga u amanet, a svi koji su ga poznavali opisivali su ga kao "dobrog duha, koji je uvek znao da ih oraspoloži".

Danica i Gru upoznali su se davne 1999. godine, a nakon sedam godina zabavljanja stupili su u bračnu zajednicu, u kojoj su dobili sinove Vuka i Relju. Reperova neostvarena želja bila je da dobije ćerkicu.

- Jednog dana voleo bih da imam i ćerku. Mada, kada razmišljam o devojčicama, zamišljam sebe kao oca iz drugog nastavka filma „Mi nismo anđeli”, ali pretpostavljam da se čovek na sve navikne. Inače, kažu da su devojčice predivne i umiljate kada su male, a onda porastu - govorio je svojevremeno.

Danica se nakon gubitka ljubavi svog života retko pojavljuje u javnosti, a snagu pronalazi u njihovim sinovima. Za tragediju je čula od prijatelja, koji ju je pozvao da joj prenese vest iz medija.

- Bio je i ostao moja najveća ljubav. I dalje čujem njegov osmeh - rekla je Danica.

- Ovde nas tišina lomi, ali tamo, tamo gde si ti, tamo je spokoj - napisao je njegov prijatelj Nigor, povodom godišnjice smrti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Svoju bol je opisao samo jednom rečju: Jedini član Riblje čorbe je na Borin grob ostavio poruku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle