• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Suprugu moli za oproštaj zbog vanbračne ćerke: Ovo što je rekao bilo je upozorenje koje je zanemarila?

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Da li je on dokaz da se neki ljudi ne mogu promeniti, čak i nakon 20 godina braka?

  • 0
Dave Grohl Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Dejv Grol je slavu doživeo kao bubnjar evergrin benda "Nirvana", a sada je pevač grupe "Foo Fighters".

Dejv je već više od 20 godina u, što se činilo ispunjenom braku sa Džordin Blum, sa kojom se ostvario kao otac tri devojčice. Međutim, Dejv je objavio na svom "Instagramu" vest zbog koje je potonuo u očima javnosti.

- Nedavno sam postao otac jedne devojčice, rođena vanbračno. Planiram da budem dobar i brižan otac. Volim svoju ženu i decu, i činim sve što mogu da ponovo dobijem njihovo poverenje i zaslužim njihov oproštaj. Zahvalni smo za obzirnost prema deci koja su u ovo uključena i zajedno nastavljamo dalje. Dejv - napisao je u najnovijoj objavi.

Ovo su situacije koje se dešavaju u životu ne samo poznatih, već i u životima "običnih" ljudi. No, nekako smo bučniji i spremni da osudimo bilo koga kada je javno iznet nečiji postupak prevare. Iako je poštena i ispravna stvar da bude odgovaran za svoje postupke i da novorođenoj bebi pruži očinsku figuru kakvu svako dete zaslužuje, pitanje je da li će dobiti oproštaj i poverenje koje traži od žene koju "voli već više od 20 godina", a sada i dece - Vajolet (18), Harper (15) i Ofelija (10).

Ko je prelepa žena koju je prevario Dejv?

Dugo pre upoznavanja sa Dejvom 2001. godine, Džordin je bila model, koja je često bila lice naslovnice magazina "Teen" i radila je sa mnogim brendovima šminke. Nju su za ovaj magazin "otkrili" u supermarketu, kada su je videli dok je imala samo 12 godina. 

Udaljila se od modelinga kako bi postala producent "MTV"-a, gde je navodno radila kada je upoznala Dejva.

Iako Džordin živi život  van kamera, intervjua i govorenja o pevaču i bubnjaru, u nekoliko intervjua je Dejv govorio o njoj i porodici. Jednom je čak i rekao da su ona i njegova ćerka razlog što je on i dalje u poslu, jer su mu velika podrška.

Dave Grohl Foto: Joseph Marzullo / imago stock&people / Profimedia

Ove reči je zanemarila i sada je pitanje - da li su joj se obile o glavu?

Upoznali su se u baru 2001. godine, ali ljubav nije bila nimalo "filmska". U početku je bilo vrlo neizvesno da li će išta biti od njihove veze. U intervjuu za "Elle", roker je rekao:

- Kada sam upoznao svoju suprugu, izašli smo na nekoliko sastanka i odlučio sam da nisam spreman za ozbiljnu vezu, pa sam prestao da zovem - započinje on. To je kasnije i njoj rekao kada su im se putevi spojili, jer je, kako kaže nakon tri meseca doživeo "promenu".

- Posle tri meseca, odlučio sam da je pozovem. Javila se i rekla da je mislila da nikad više nećemo imati kontakt - rekao je tad, prenosi "People".

Iskreno pitanje jeste da li se osoba može promeniti i nakon 20 godina ili je samo pitanje kada će nešto probuditi njegovu drugu stranu? 

Dejv Grol Dave Grohl Foto: Tanjug/AP

Njegova supruga bila je neverovatna podrška njemu, a i njegovom bendu. Davala je mnoge ideje za snimanja albuma i spotova, neke je režirala, a u pojedinim i glumila. Dejv je čak i posvetio neke pesme Džordin, kao što je pesma "Bela limuzina", ili "Statue" za koje govori da ga je ona inspirisala, jer za njega "ne postoji ništa lepše nego kada na spomeniku vidi da muž i žena leže jedan do drugog".

Sa njim i ćerkama se pojavila prošle godine na crvenom tepihu, a ove godine je sa Dejvom išla na Vimbldon. Tada se činilo da je sve u redu, ali samo nekoliko meseci kasnije, evo Dejva sa porukom zbog kog je stavljen na sud naroda.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Miodrag nepokretnu ženu nosi godinama na rukama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle