• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Neće nas da pljačkaju za sale i dekoracije!": Katarina i njen dečko na doručku rešili da stanu na ludi kamen

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Predivna priča je očarala Balkan

  • 1

Svaki par sanjari o danu kada će izgovoriti sudbonosno "da" svojoj drugoj polovini. I, pored maštanja o danu kada će konačno sa partnerom biti u braku, prateći sadržaj venčanja su naravno sale, dekoracije, biranje venčanice i odela, na stotine zvanica i još mnogo sitnih i većih detalja.

Ali, devojka po imenu Katarina Macek, podelila je na svom "Tiktoku" priču sa njenim dečkom, koja je pokazala da je nekada dovoljno samo da ta osoba stoji kraj vas. Naime, Katarina je sa momkom bila u Las Vegasu i jedno jutro su otišli na doručak sa njenom sestrom, koja je takođe bila tu sa dečkom. Neko je od njih pitao što se Katarina i njen dragi tog dana ne venčaju, s obzirom da ništa kasnije nisu planirali nakon doručka.

U početku, kako to ona prepričava pratiocima, nije želela da to učini, jer je htela da njeni bližnji budu tu. Međutim, "samo dve sekunde kasnije", predomislila se. Kako dalje prepričava, preko puta lokala u kom su sedeli nalazila se radnja nakita. Otišli su i kupili prsten za 95 dolara. 

- Otišli smo u tu neku kapelicu. Kad smo stigli bilo je 14.30 sati, a mi smo zakazali u 15 časova venčanje. Nisam znala da li nam išta treba od dokumenata. Žena nas je pitala za taj papir, ne znam kako se to zove. Ali, mi smo rekli da nemamo, jer nismo znali da nam to treba. Dala nam je neki papir i rekla da trčimo u opštinu koja se zatvara u 16 časova i da ne bi trebalo dugo da čekamo - govori Katarina u videu.

@katarina_macek Nece nas da pljackaju za sale i dekoracije!!1 #fyp #foryoupage #balkantiktok #srbijatiktok #lasvegas #viral #vencanje ♬ original sound - Katarina Macek

U opštini je ovaj par izrekao zavete, vratili se u "kapelicu" sa papirima iz opštine i ponovili zavete. Što se samih troškova tiče, naročito kad znamo koliko mogu biti skupi kada su svadbe u pitanju, Katarina je rekla sledeće:

- Platili smo 65 dolara u kapelici, zatim 100 dolara u opštini, a onda još 65 u kapelici. Tako da, sve zajedno je možda bilo oko 220 dolara.

Pomenula je da slavlje može da napravi i kasnije sa svojima, a ovo je definitivno uspomena koju će pamtiti celog života.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li supružnici treba podeliti imovinu nakon razvoda: Šta kažu Beograđani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Mira

    12. septembar 2024. | 05:00

    Tesko ti sabrati 65 plus 65 plus 100, pa kazes 220 🙄

    Podelite komentar