• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Naplaćujem dečku prenoćište i ne stidim se": Iako devojka radi tri posla, njena izjava je mnoge iznervirala

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona ne krije da naplati partneru kada ostane kod nje

  • 1
novac, evri, pare Foto: Shutterstock

Svaka emotivna veza se postepeno gradi, i vremenom postane ozbiljnija. Partneri počnu da spavaju jedni kod drugih, a jednoj devojci po imenu Kim je pošlo za rukom da ovakvu situaciju i naplati.

Naime, Kim je u vezi sa dečkom koji često prespava kod nje, pa je došla na ideju da počne to da mu naplaćuje. Sve je to radila kako bi uspela da podmiri troškove plaćanja računa, hrane ali i praznika koji su provodili zajedno. Nećete verovati, ali uspela je da uštedi hiljade i hiljade dolara.

Ona javno priča o tome i ne stidi se, jer veruje da svaki par ima svoj neki sistem kako rešavaju probleme raznih troškova. Međutim, ovaj možda preterano strog princip je naljutio mnoge. Kim se pravda i time što radi tri posla i čak po 18 sati dnevno i svaki dinar joj je važan.

Izjavila je da je u toku prethodne nedelje njen partner prespavao kod nje dva puta i ona mu je naplatila ukupno 100 dolara, odnosno 50 dolara po noćenju. On joj plaća u gotovini, a ona to sklanja "sa strane" u korpu za budžet koju je odredila.

Neko vreme je krila od dečka gde je taj novac, kako bi bila sigurna da će uspeti nešto da uštedi, a pre svega za njihov odmor u Meksiku, piše "Mirror".

Podelivši svoju priču na "TikTok"-u, dobila je hiljade lajkova i upravo na tom nalogu ona deli savete kako da uštedite novac. Neki su rekli da je to dobra ide, neki s druge strane nisu mogli to da razumeju.

"Srećno u zadržavanju dečka", bio je jedan od brojnih komentara.

Šta vi mislite o ovom načinu "štednje"?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nada i Dragoljub pokazali kako se voli u desetoj deceniji

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Stojko

    12. septembar 2024. | 13:43

    Ako naplacuje 50 dolara po nocenju, radi i cetvrti posao samo se pravi fina.

    Podelite komentar