• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cifra koju bi Majkl Daglas morao da isplati u slučaju razvoda je da se smrzneš: Šta krije predbračni ugovor?

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislim da su predbračni ugovori sjajni. Da sam se udala za nekog siromašnijeg, koji je bio 25 godina mlađi, uradila bih potpuno istu stvar. Ja sam veoma srećna"

  • 0
Majkl Daglas Foto: Fred Duval / Zuma Press / Profimedia

Predbračni ugovor možda nije najromantičnija stvar o kojoj treba razgovarati pre venčanja sa ljubavlju svog života, ali za holivudske zvezde Ketrin Zitu Džons i Majkla Daglasa bila je neophodna. Glumački duo počeo je da se zabavlja 1999. godine, a venčali su se u novembru 2000. Pre vatrene Ketrin, Daglas je bio u braku sa Diandrom Luker više od 20 godina, a kada su se razveli, morao je da joj plati pozamašnu sumu od oko 45 miliona dolara.

Prema "The Guardian", proces stvaranja novog ugovora nije bio sasvim lak. Prijavljeno je da je zvezda "Čikaga" želela više od tri miliona evra za svaku godinu braka, plus sopstveni dom. Daglas je navodno odustao, ali su na kraju došli do sporazuma koji je obezbedio da je Zita-Džouns dobro zaštićena ako se ikada razvedu.

Ako je Majkl prevari, ona bi dobila 5 miliona dolara povrh dodatnih 2,8 miliona za svaku godinu braka. To je prilično velika suma, čak i za holivudskog velikana za kojeg se procenjuje da ima 350 miliona dolara na svoje ime, prema neto vrednosti slavnih.

Iako je Ketrin stekla sopstveno bogatstvo tokom karijere, ona veruje da je potpisivanje predbračnog ugovora bilo pošteno.

- Mislim da su predbračni ugovori sjajni. Da sam se udala za nekog siromašnijeg, koji je bio 25 godina mlađi, uradila bih potpuno istu stvar. Ja sam veoma srećna. Imam svoj novac. Sama sam sebi dovoljna i mislim da je to dobro za našu vezu. Nikada nisam dobila ni centa od bilo kog muškarca i veoma sam ponosna na to - rekla je Ketrin.

Ketrin i Majkl su u braku već 24 godine, što znači da bi glumica, ukoliko bi se sada razvela, dobila odštetu od 67,2 miliona dolara, prenosi "NickiSwift".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ušla u 6. deceniju, a kad je počela da se isteže i menja poze počeli smo da se preznojavamo!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle