• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

U objavu žene Siniše Mihajlovića staje sva tuga koju nosi u sebi: Njihova ljubav bila je filmska

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kad sam je prvi put video, pomislio sam kako bi naša deca bila lepa", govorio je Siniša svojevremeno o svojoj izabranici

  • 0

Arijana Mihajlović, supruga Siniše Mihajlovića, jednog od legendi našeg fudbala, nedavno je na svom profilu na "Instagramu" podelila emotivnu fotografiju na kojoj je u zagrljaju svog supruga.

Ova slika na kojoj su Siniša i ona za njih ima poseban značaj, jer je zabeležena dana kada su jedno drugom rekli sudbonosno "da" i stupili u brak. I dok na fotografiji nazdravljaju svojoj ljubavi i ulasku u brak, Arijana je u opisu napisala reči koje pokazuju koliko joj je teško bez Siniše.

- Sišla sam i pružila ti ruku, bar milion stepenica i sad kad te nema, na svakom koraku je praznina - napisala je Arijana.

Do poslednjeg momenta kada je izgubio bitku sa leukemijom, Arijana i Siniša su bili jedno uz drugo, a njihovo poznanstvo nalik je filmskim.

Arijana Rapaćoni je nekadašnja zvezda italijanske televizije "RAI UNO".

- Kad sam je prvi put video, pomislio sam kako bi naša deca bila lepa - rekao je svojevremeno fudbaler i trener.

Takođe, u jednom intervjuu , Mihajlović je otkrio:

- Sa Arianom sam se upoznao preko zajedničkih prijatelja u jednom rimskom restoranu. Bila je to ljubav na prvi pogled - izjavio je Siniša Mihajlović 2013. za "Blic puls".

Prvi put su se sreli u restoranu "Ultima folija", gde je Arijanu dovela Sinišina poznanica, jer joj je on dan ranije rekao da mu se dopada, kako piše "Telegraf".

- Bilo je namešteno da Arijana sedne kraj mene. Sve se završilo prilično hladno, s nekoliko neobaveznih rečenica. Glumio sam kao da uopšte nisam zainteresovan, a ona je uzvratila istom merom.

Provod su nastavili u jednoj rimskoj diskoteci, gde su se zbližili. Godinu dana kasnije, 1996, venčali su 28. juna u rimskoj opštini Kampidoljo, potom i 2005. godine, u manastiru u Sremskim Karlovcima.

Sa Arijanom je dobio dve ćerke, Virdžiniju i Viktoriju, i tri sina, Miroslava, Dušana i Nikolasa.

Nakon njegove smrti, Arijana nastavlja da neguje sećanja na njega, a katkad podeli i fotografije koje ima sa njim, te i drugi imaju priliku da se prisete slavnog i poštovanog Siniše. Sada, Arijana je postala baka, nakon što se njihova ćerka Virdžinija porodila i dobila sina, kog je nazvala po ocu - Leon Siniša.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Sve bih uradio zbog ljubavi": Pitali smo sugrađane da li bi promenili veru zbog ljubavi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle