• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radoš Bajić obeležio rođendan, a fanovima zadao rebus: Zahvaljuje njoj, ženi sa kojom je počeo "od nule"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukrstili sede kose u zagrljaju koji veliča njihovu ljubav dugu više od pet decenija

  • 0
100 godina Radio Beograda, Radoš Bajić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Radoš Bajić je jedan od naših najpoznatijih imena u svetu glume i scenarija. Njegova serija "Selo gori, a baba se češlja" spada u kultne na našim prostorima, a njegova ostala dela u vidu filmova su takođe imala velike uspehe. 

Juče je Radoš podelio na svojim društvenim profilima sliku koja pokazuje kako je proveo svoj rođendan. Za fotografiju se smeši u zagrljaju supruge Milene ispred torte sa svećicama, a između broja jedan i sedam stoji jedan upitnik.

- Mali rebus: Kad u zdravlju dočekaš SEDAMNAEST puta TRI i još DVADEST GODINA! Koliko beše to..? Lep dan iza nas - 24. septembar. Hvala mojoj Mileni i celoj porodici... - napisao je glumac.

Vidimo da je zagrljen sa svojom dragom ušao u osmu deceniju, obeleživši 71. rođendan, a posebno joj je zahvalio u opisu.

Radoš i Milena već pet decenija uživaju u skladnom braku, a iako se ona gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, scenarista je davno govorio o lepoti njihovog braka.

Kako je istakao ranije u svojim intervjuima, sa Milenom je počeo "od nule" i zajedno su prošli mnogo toga lepo, ali i ono loše. Naime, Milena je vodila borbu sa rakom dojki, a on je sa njom proveo svaki dan te velike "bitke" iz koje je izašla kao pobednik.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake i da im kažem da na kraju tunela ima svetla - rekao je svojevremeno za medije i dodao:

- 288 dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Autobiografija Radoša Bajića: Nisam dao na porodicu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle