• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udala se Lana del Rej: Njen izabranik je čuvar aligatora, a venčanje je održano kod njegove močvare

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon "šoka" da se udala, mnogi su iznenađeni količinom skromnosti koju je ponovo pokazala

  • 0
Lana Del Rej Foto: Profimedia

Pevačica Lana del Rej je zvanično udata žena i to, na iznenađenje svih, rekla je "da" čoveku sa kim je ozvaničila vezu pre mesec dana.

Naime, njen izabranik je turistički vodič i čuvar aligatora Džeremi Difren, a venčanje su napravili u Luizijani, u istom zalivu na kom Džeremi vodi svoje popularne ture čamcem po močvari.

Na snimcima, koje je ekskluzivno objavio "Daily Mail", vidi se kako 39-godišnja pevačka zvezda hoda u lepršavoj venčanici po šljunkovitim tragovima vozila, a do oltara je prati njen otac Robert Grant.

Lana, čija je neto vrednost 30 miliona dolara, odabrala je "tajnovito" venčanje i poprilično - jednostavno i skromno, što je mnoge dodatno iznenadilo, nakon smirenih emocija što je uopšte bilo venčanja.

Džeremi je nosio crno odelo, smeđe kožne cipele i belu košulju za njihovo venčanje u dvorištu, kako prenosi "Daily Mail".

Nakon što su stupili u brak, Džeremi, koji je rodom iz Luizijane i razvedeni otac troje dece, zgrabio je Laninu ruku i krenuli su zajedno na prijem. Mladenci su prošli pored njegovih čuvenih čamaca sa kojima vodi ture, a koji je bio takođe ukrašen belim cvetovima. Tu su bili i Lanina sestra Kerolajn Grant i brat Čarli Hil-Grant.

Za prijem, Lana je dodala svetloplavu satensku mašnu na svoju kiku, koja je padala preko ramena, kao po njihovom običaju da se "valja nositi nešto plave boje".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Moja lepša polovina je "veštica"": Pitali smo muškarce šta su njihove partnerke u horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle