• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Melanija Tramp otkriva jednu reč kojom bi opisala svog muža

O. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivša prva dama je takođe pitana o njenoj reakciji na prvi pokušaj atentata na njenog supruga

  • 0
Melanija Tramp i Donald Tramp Konvencija Republikanske stranke Foto:Tanjug/AP

Melanija Tramp gostovala je televiziji "Foks njuz", u prvom TV intervjuu posle više od dve godine, a tom prilikom govorila je o svom suprugu, bivšem predsedniku Donaldu Trampu.

Ukoliko je neko pomislio da nekada nisu bili u dobrim odnosima, njen opis Donalda Trampa to će negirati. Opisala ga je kao brižnog.

Ova 54-godišnjakinja je upitana šta bi želela da Trampovi kritičari znaju o njemu.

- Da je on zaista porodičan čovek, da voli svoju porodicu, da voli ovu zemlju, i da sve što želi... da izgradi bolje i prosperitetnije - rekla je ona, dodavši da "sve što želi da uradi je da Ameriku ponovo učini velikom“, dodala je ona.

- On želi da ovu zemlju učini prosperitetnom i sigurnom za sve. On želi da ponovo omogući američki san - rekla je.

Bivša prva dama je takođe pitana o njenoj reakciji na prvi pokušaj atentata na njenog supruga tokom mitinga u Batleru u Pensilvaniji 13. jula kada je bivšeg predsednika metak pogodio u uvo pre nego što ga je Tajna prekrila na zemlji.

Melanija Tramp je rekla za Foks da ju je šef njenog kabineta obavestio o pucnjavi, ali da joj je rekao da je njen muž dobro.

- Otrčala sam do televizora i premotala ga i gledala sam ga. Kada sam to videla... još niko nije znao šta se dogodilo, dodala je ona. Kada ga vidite na podu i ne znate, ne znate šta se zaista dogodilo kazala je.

Tramp je rekla da je bila u Njujorku u vreme drugog pokušaja ubistva njenog supruga 15. septembra kada je agent Tajne službe primetio potencijalnog naoružanog napadača koji je otvorio vatru dok je Tramp igrao golf u blizini svoje kuće u Mar-a-Lagu. Osumnjičeni, Rajan Rout, pobegao je sa lica mesta, ali je kasnije uhapšen spuštajući se niz I-95.

- Videla sam to na televiziji. I čim sam to videla na televiziji, pozvao sam ponovo, i on je bio okej, jer je tajna služba bila odlična - rekla je bivša prva dama i dodala:

- Mislim da su oba događaja zaista bila čuda. Ako dobro razmislite, 13. jul je bio čudo. Kao, toliko i mogao je, znate, mogao je ne biti sa nama.

(Ona.rs / Yahoo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Oproštajni govor Melanije Tramp: "Protekle četiri godine bile su nezaboravne"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle