• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kruz Bekam u romansi sa 9 godina starijom brazilskom muzičarkom: Njena sličnost sa Viktorijom je neviđena

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zaljubljeni par pojavio se u na modnoj reviji Kruzove majke Viktorjiine u Parizu

  • 0
Jackie Apostle, Victoria Beckham Foto-kolaž: Instagram jackie.apostel/victoriabeckham

Devetnaestogodišnji sin Viktorije i Dejvida Bekama, Kruz Bekam, iznenadio je sve sa ljubavnom vezom koju je otpočeo sa brazilskom pevačicom i tekstopiscem Džeki Apostol, koja je devet godina starija od njega.

Najmlađi Bekam se najverovatnije zabavlja sa 28-godišnjom Deži još od jula meseca, ali ni njihova razlika u godinama nije toliko iznenađenje, koliko njena sličnost sa Kruzovom majkom Viktorijom (50).

Zaljubljeni par pojavio se u Viktorjiinoj modnoj revijiu Parizu, u petak popodne, kako bi je podržali, gde se Džeki pojavila u elegantnoj beloj satenskoj haljini sa skupljenom kosom u punđu, kombinaijca kojaj je neverovatno podsešala na jednu sliku Viktorije u sličnoj satenskoj haljini bez leđa i sa podignutom kosom, dok je gledala preko ramena pored ogledala.

Prema pisanju medija Džeki koja će sledećeg meseca da proslavi 29. rođendan je gotovo čitavu deceniju starija od Kruza, koji u februaru puni 20 godina.

Njegova izabranica je ranije bila članica brazilskog ženskog benda "Schutz". Ona je više puta primećena sa Bekamovim tokom Nedelje mode i čak je nosila jednu od Viktorijinih šik haljina na njenoj reviji.

Nakon prezentacije na modnoj pisti, na Instagramu je napisala: „Najlepši šou i najlepša haljina. Čestitamo @victoriabeckham".

Victoria Beckham Foto: Instagram/victoriabeckham

Vest o njihovom zabavljaju pojavila se svega par dana nakon što je Kruzova bivša devojka Bi Ajvi izjavila u video snimku koji je objavila na svom TikTok-u da je ju je "ambiciozni muzičar prevario".

- Ovako smo bili zajedno, a on me je uvek varao - objavila je norveška pevačica Bi Ajvi, uz video na kojem se par ljubi na TikTok-u, dok Kruz svira gitaru.

Ispod snimka Bbi Ivi, koja ima skoro 60.000 pratilaca na TikTok-u, dobila je podršku fanova koji su ostavili komentare na kratki video.

Međutim, snimak je ponovo objavila i druga Kruzova bivša devojka Isi Molonej, sa kojom se, izgleda, solidarisala i sprijateljila nakon njihovog razlaza. Čak je objavila i video u kojem su dve bivše Bekamove devojke u izlasku, sa sve natpisom: "Mislio da nikada nećete saznati jedna za drugu, a sada su najbolje prijateljice."

Kruz je bio u vezi sa Isi (19) u februaru ranije ove godine, nedeljama pre nego što je viđen sa Bi Ajvi. Zapravu su čak zajedno ručali u Parizu sa klanom Bekam.

U video snimku koji je podeljen na njenoj stranici, Bbi Ivi je tvrdila da se njen bivši dečko "sve vreme viđao sa drugom devojkom", ali nije direktno imenovala Kruza. Ona je nedavnom Tik Tok postu takođe podelelia i da je bila u Parizu na Nedelji mode, ali da je pod prevelikim stresom i otkazala je sve dnevne događaje. Kako je otkrila "osećala se preplavljeno" sa emocijama i ceo dan je bila na ivici suza pri pomisli da napusti svoju hotelsku sobu.

Pre veze sa Bibi Ajvi, Kruz je ranije izlazio sa zvezdom društvenih medija Isi, kao i sa glumicom i plesačicom Skaj Ledel (23).

(Ona.rs / Daily Mail )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Viktorija Bekam skinula sve tetovaže posvećene Dejvidu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle