• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Imao je najlepše žene na svetu, a ona ga je ostavila jer je voleo drugu: Kajli i Leni Kravic opet zajedno?

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica na Instagramu podelila snimak sa Grand Prija u Singapuru, na kome se vidi kako trči u zagrljaj američkom pevaču

  • 0
Kylie Minogue, Lenny Kravitz Printskrin: Instagram/kylieminogue, Foto: Mike Raison / dmg media / Profimedia, Tanjug/AP

Kajli Minog i Leni Kravic ponovo su se videli, ovog puta na Grand Priju Formule 1 u Singapuru, tokom prošle nedelje. I od tada kruže glasine da između njih kulja nova romansa.

Kako prenose mediji, između Kajli (56) i Lenija (60) "letele su iskre", kao i u vreme početkom '90-ih kada se veruje da su imali kratku romansu.

- Trenutno su oboje van veza, tako da su, naravno, varnice letele u Singapuru - rekao je izvor, dok je sama Kajli podelila na Instagramu snimak sa događaja, na kojem se vidi kako trči u zagrljaj američkom pevaču.

- Volim, volim, volim @lennikravitz. Oboje smo ovde na @f1 u Singapuru ... kakvo vreme!! - napisala je pevačica, uz nekoliko emodžija srca, na šta joj je Leni odgovorio: - Volim, volim, volim te Kajli.

Prema glasinama, verovalo se da je par već uživao u kratkoj romansi nakon što se Kajli rastala od frontmena INXS-a Majkla Hačensa, a Leni je okončao svoj brak sa Lizom Bonet otprilike u isto vreme.

Kajli se rastala od svog verenika Pola Solomonsa nakon što su se dugo trudili da im veza na daljinu uspe. Kajli i Pol počeli su da se zabavljaju u februaru 2018. godine nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji. Navodno su se verili 2021. godine, ali o tome se malo znalo.

- Ona je veoma fina, oduševljena sam što su vereni. To je veoma uzbudljivo, ali ne mogu više da vam kažem jer mi je rečeno da to ne radim. Poštujem svog sina i poštujem Kajli previše da bih rekla nešto više - rekla je tada Paulova maćeha Glorija, dok je Kajlin tim tada odbacio glasine, potvrdivši da par nije veren i da se stvari nisu promenile.

Pol je bivši diplomac grafičkog dizajna na Univerzitetu Notingem Trent, a sada medijski mogul, koji je bio nagrađivani kreativni direktor u britanskom "GK" magazinu od 2001. do 2021. godine. On i Kajli su poslednji put viđeni zajedno u maju 2022. godine.

(Ona.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ove poznate dame prevarile su svoje moćne muževe

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle