• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Jesen je za razliku u godinama": Ovo je trend koji je pokorio Holivud, a da li vreba i kod nas?

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nekima se "ne prašta", ali se kod drugih razlika ni ne primećuje

  • 0
Ines de Ramon i Bred Pit Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novi trend stupa na scenu, a ovoga puta tiče se ljubavi.

Kao što se da primetiti, sve je više slavnih ličnosti koje Holivudu daju još jednu notu, koja će uskoro postati karakteristika - razlika u godinama. 

Korisnici društvenih mreža masovno komentarišu kako je gotovo "brat-summer", a da na snagu stupa jesen sa razlikama u godini.

Ako ne znate šta je "bret-leto", u pitanju je hit album "Brat" Čarlija XCX, koji je navodno obeležio leto. Ali sad kada je to gotovo, svi su bacili fokus na veze sa velikom razlikom u godinama i rekli da je to sledeće na tapetu.

Iako se mnogi ne slažu da ovo "treba biti trend", činjenica jeste da to uveliko vlada, a naročito kada pogledamo glamurozni Holivud.

Na primer, Rajan Renolds je jednu deceniju stariji od Blejk Lajvli, ali se o tome nije mnogo govorilo i nekako su ljudi navikli na njih. No, tu su ostale poznate ličnosti. Setimo se samo "skandaloznih" ljubavi Leonarda Di Kaprija u poslednje vreme i čuvene pošalice da, "ako devojka ima više od 25 godina, raskinuće".

Blake Lively, Ryan Reynolds, Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Međutim, ovo zahvata i mlađe generacije, pa je za to odličan primer i sin Dejvida i Viktorije Bekam, Kruz (19) koji je u vezi sa 28-godišnjom pevačicom Džeki Apostel. Fanovi su bili poprilično zatečeni kada su shvatili da mladi Bekam ima svega 19 godina. Naravno, mnogi ne podržavaju da tako rano stupa u vezu sa toliko starijom ženom, dok drugi njihov odnos karakterišu kao "dobro iskustvo" za Kruza.

Još jedan primer je i Lana Del Rej, koja se udala pre nekoliko dana, nakon zabavljanja od par meseci sa njenim suprugom, koji je turistički vodič u svojoj močvari sa aligatorima. Razlika između njih je takođe 10 godina, ali je veće iznenađenje samo tajno i iznenadno venčanje popularne pevačice.

Lana Del Rej Foto: Profimedia

Teško je, zaista, pričati o ovom trendu, a da ne pomenemo slavnu manekenku i modela Điđi Hadid, koja je u vezi sa glumcem Bredli Kuperom. Ona ima 29 godina, a on 49, a kako fanovi kažu, ovo "nije najbolja odluka".

Bred Pit ima 60 godina, a njegova devojka 34 godine. Ines De Ramon je sada veoma praćena, a na neki način, njihova veza sve manje u očima javnosti spada kao ljubav sa "prevelikom razlikom".

Da li će ovaj trend zavladati i kod nas, pitanje je koje zahteva ipak - čekanje.

(Ona.rs/News.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Sve bih uradio zbog ljubavi": Pitali smo sugrađane da li bi promenili veru zbog ljubavi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle