• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izgleda kao boginja, a sviđaju joj se samo dede: Dok joj Al Paćino plaća alimentaciju, ona traži novu žrtvu

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bil i Nur su nakon izlaska iz hotela ušli su u njegov auto i odvezli se dalje na nepoznatu lokaciju

  • 0
Nur Alfalah Foto: Profimedia

Nur Alfalah (30) svi znamo kao devojku Ala Paćina, a sada je dobila nadimak "lovac na dedice".

Mnogi na mrežama sumnjaju u njenu ljubav prema glumcu, pa čak i nakon što je sa njim dobila dete. Njihova veza ima uspone i padove, a bila je na "klimavim nožicama" nakon porođaja, kada je glumac ipak želeo da bude siguran da je dete njegovo, pa zatražio da se uradi DNK test.

Nakon što su zajedno proslavili njen 30. rođendan, Nur to izgleda nije ništa značilo, iako je to to ukazivalo na to da su se pomirili, pa je našla "novu žrtvu".

Ponovo je, prema pisanju stranih medija, viđena kako izlazi iz hotela sa američkim komičarem Bilom Maherom (68).

Nove fotografije su nastale ispred hotela Šato Marmont u Los Anđelesu, a na osnovu njih može se zaključiti i da se ona zapravo uopšte nije krila od paparaca. Mnogi su mišljenja da je zapravo htela da pokaže koliko je srećna.

Bil i Nur su nakon izlaska iz hotela ušli su u njegov auto i odvezli se dalje na nepoznatu lokaciju. Uoči svih ovih pisanja sve oču uprte su u Ala Paćina, koji čini se, vodi brigu o detetu dok se Nur provodi po hotelima.

Nakon što je ovo obelodanjeno u svetskim medijima oglasio se i portparol Paćina koji je pojasnio odnos:

- Al i Nur su veoma dobri prijatelji, a pre svega se trude da budu dobri roditelji svom sinu Romanu.

Dva dana ranije Nur je bila sa Paćinom u restoranu u zapadnom Holivudu. Paćino i Alfalah raskinuli su početkom septembra tri meseca nakon što su dobili dete.

Tada su poručili kako su se međusobno dogovorili oko starateljstva za dete. Kako je pisao "Page Six", sud u Los Anđelesu je presudio kako Paćino mora da plati bivšoj partnerki 110.000 dolara unapred, odnosno pre nego što počne da plaća alimentaciju.

Zatim 13.000 dolara za patronažnu sestru, te da mora da podmiri sve zdravstvene troškove koji već nisu pokriveni zdravstvenim osiguranjem. Holivudski glumac mesečno će plaćati alimentaciju 30.000 dolara, a godišnje mora uplatiti i 15.000 dolara kao fond za obrazovanje svog deteta.

Ukoliko uspe da plati alimentaciju do 18. rođendana svog deteta, glumac će kroz godine isplatiti skoro 6,5 miliona dolara. Sud je takođe odlučio kako Paćino i Nur dele starateljstvo nad detetom, no dete živi s majkom.

Kasnije je objavljeno da su Paćino i Nur i dalje zajedno, no izgleda da ponovo nisu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kum opleo: Al Paćino đuska tokom džoginga

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle