• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izgleda da se ipak ne razvode? Kanje Vest i Bjanka Censori ućutkali glasine sa novim fotkama

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Spekulacije o krahu njihovog braka je taman dostigao vrhunac, kada se duo pojavio zajedno u Tokiju

  • 0
kanye west Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Censori ućutkali su sve spekulacije o njihovom navodnom razvodu braka nakon što su objavljene fotografije sa njihovog romantičnog putovanja u Japan.

Reper (47)  koji je bio u braku sa čuvenom Kim Kardašijan, u braku je sa 29-godišnjom australijskom manekenkom Bjankom od 2022. O paru se uglavnom priča zbog Bjankinog izbora odeće u kojoj se pojavljuje zajedno sa svojim suprugom, koji su davno prešli granice "pristojnosti" i izazivaju veoma zabrinute komentare njihovih fanova, kojima je, u neku ruku "laknulo" kada su počele glasine o njihovom razvodu jer su mnogi prokomentarisali da "jadna devojka konačno može da se obuče".

A kako su fanovi primetili da pa par nije viđen zajedno nedeljama, pojavili su se i izvori u medijima koji su tvrdili da su se oni zapravo rastali prošlog meseca i da su na korak od objavljivanja razvoda. Međutim,  ove glasine su sada potpuno opovrgnute, jer su Vest i Cenzori viđeni zajedno u Japanu kako razmenjuju poljupce u javnosti.

Naime, oni na snimcima iz Tokija, dok se voze pokretnim stepenicama, deluju veoma zaljubljeno, dok se Bjanka smeje i miluje Kanjea po glavi. Prema izveštajima medija, oni su bili zajedno u šopingu u tom trenutku, držeći se za ruke i šetajući kroz ogroman tržni centar.

- Rečeno nam je da Bjanka provodi vreme sa svojom porodicom u Australiji nakon što se pre nekoliko nedelja rastala od muzičkog mogula. Iako su izvori rekli da je Kanje govorio onima u svom krugu da planira da se razvede od Bjanke... jasno je da je njihova veza i da lje veoma aktivna - i opet su nerazdvojni - navodi izvor.

Ranije tokom ove nedelje, fanovi su proveli više vremena prečešljavajući podkaste u kojima je reper govorio o svojim stavovima prema influenserima – hvaleći svoju ženu.

- Internet ima međunarodni uticajam. Zašto bi neko želio da stane, zašto neko želi da ide u Dubai, zašto želi da ide u Japan, zašto želi da dođe u Ameriku... Zašto drugi žele da vide nešto na Tik Tok- u i sve te druge ideje, sav taj uticaj. E mi smo u tome, i sedimo na čelu toga - rekao je reper i dodao o Bjaki: - A ona je broj jedan. Moja k***a je najuticajnija k***a na planeti.

No, kada je voditelj podkasta Džastin Laboj nazvao Bjanku "najbolje obučenom", Kanje ga je ispravio: "Najbolje razodevenom".

Pre nego što su se pojavili snimci para u Japanu, Kanje i Bjanka nisu viđeni zajedno od 20. septembra. Izvor je tvrdio da je reper govorio prijateljima da je završio sa brakom i da želi ponovo da bude sam.

(Ona.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li supružnici treba podeliti imovinu nakon razvoda: Šta kažu Beograđani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle