• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

6 stvari koje možete naučiti iz odnosa muškarca sa majkom: Najopasnije je četvrto upozorenje

Vreme čitanja: oko 4 min.

Otvorite četvoro očiju kada ulazite u odnos sa partnerom

  • 0
Mama i sin, starija žena, mlađi muškarac Foto:Shutterstock

Odnos majke i sina može mnogo toga otkriti o samom muškarcu, posebno ako je on vaš partner i planirate ozbiljnu vezu sa njim.

Mnogi kažu da nije toliko bitna ljubav muškarca prema ženi sa kojom je u vezi, jer povezanost koju ima sa majkom može da stvori ozbiljne pukotine u njegovoj ličnosti. Majka je uvek prva osoba sa kojom je beba u vezi i sa kojom dolazi u kontakt, a ujedno je i osoba koja najviše može da oblikuje njegove vrednosti i pogled na svet.

Zato, kada upoznate muškarca vodite računa o tome kakav odnos ima sa svojom majkom, jer vam može dosta toga reći o tome kakav je kao osoba, piše "Your tango".

Ovo je šest primera dinamike odnosa između majke i sina.

1. Potpuno izbegava majku

Ako ste primetili da on izbegava prisustvo majke jer mu izaziva anksioznost ili uznemirenost. On ne može da je postavi na njeno mesto ako ga uznemirava, znajte da voli ljude i nije baš samouveren.

Takođe, znajte da se plaši da joj otvoreno kaže kako se oseća jer veruje da će je uznemiriti.

Poznat je kao fin momak i dopada se drugima ali lebdi iznad površine, jer misli da je iznad ostalih. Ne bavi se teškim društvenim aktivnostima ili zajednici, a može biti pomalo pasivno-agresivan. Posvećenost bilo kom odnosu može mu probuditi anksioznost, potrebno mu je mnogo da se suoči sa problemima.

2. Ako mu majka diktira život

Ne može ništa da uradi bez maminog odobrenja, pa čak i ako je u četvroj i petoj deceniji. Da, ovaj čovek vas može obožavati i razmaziti vas i veruje da su žene cenjene, ali problem postaje što u njegovom svetu može postojati samo jedna kraljica, a to niste vi.

To je znak da će svaka njegova veća odluka biti zasnovana na tome šta ona želi, a ne na onome što vas dvoje želite kao par. Znajte da je pun ljubavi i privrženosti svima kojima je prijatelj i o njemu niko nema lošu reč. Velikodušan je i odan, ali ćete ipak vi biti u senci jer mu je najdraža - mama.

3. Otvoreno mrzi svoju majku

Zadivljuje ljude oko sebe jer svugde može da prođe zbog svog položaja i "čipa" na ramenu koje ima. Odličan je biznismenm, ali i prevarant, zato pazite!

Ako ima buran odnos sa majkom koji je ukorenjen od prvog dana i očiledno nije lep. Pretpostavka je da ga je u nekom trenutku razočarala ili izneverila tako da ne mogu nikako biti na istoj strani. On se ljuti za svaku sitnicu koju ona napravi što bi uključivalo njega i njegove potrebe.

Realnost je da se on plaši moći koju bi žena mogla imati nad njim, tako da ima gomilu devojaka, i, nekako, nijedna se ne može meriti. Takođe je sklon da se žali na svoju majku i da gaji simpatije za slomljeno detinjstvo.

4. Plaši se da je ne razočarati

On je blizak sa mamom, ali ona ne diktira njegov život. Ne, umesto toga, on ima intenzivan strah da će je razočarati, i ima tendenciju da se šunja okolo da uradi ono što želi, posebno ako misli da ona neće dati odobrenje.

On ima tendenciju da bude lukava osoba, preuzima sve vrste rizika i obično uspeva u njima, ali ako ste u vezi sa takvim muškarcem, moraćete da se uključite u njegove male nepromišljene podvige.

5. Potpuno se drži majke

Ima veliko poštovanje prema ženama i nestrpljiv je da čuje mišljenje svoje partnerke, ali je takođe nezreo i ne može sam da odluči. On je prva osoba koja pomaže bilo kome drugom u porodici, što je divno, ali takođe ima tendenciju da priča ljudima iza leđa, žaleći se na svoju dužnost, a istovremeno oseća da mora da bude poslušan.

Potrebna mu je jaka žena jer je pomalo zavisan od drugih

6. Majka mu je najbolja drugarica

Ako se sprijatelji sa svojom majkom, a ipak može da progovori ako ga ona uznemiri, imate samopouzdanog muškarca. Imate muškarca kome žene ne prete, već ga stimulišu. On uživa u romantičnim partnerstvima i voli uzbuđenje svađe, pa ako ste pomalo pasivni ili niste sigurni, on neće biti pravi za vas.

Njegova mama verovatno zna više o njegovim vezama nego što bi romantični partner želeo, ali ako se njegovoj mami ne sviđa osoba koju voli, tu onda nema polemike.

Ima mnogo prijateljica, koje bi mogle da budu hrana za ljubomoru, i nije brz da se obaveže, ali kada se posveti, prilično je zaokupljen ljubavnim interesovanjem koje je odabrao.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Majka deteta sa autizmom govori kako život ide dalje kad se dođe do ivice

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle