• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek sa najlepšim licem u braku sa 23 godine starijom ženom: Fanovi kažu da ga je zavela kad je imao 18

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je glumac Aron Tejlor Džonson

  • 0
Aaron Taylor Johnson Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Glumac Aron Tejlor Džonson proglašen je najlepšim muškarcem na svetu, barem ako je verovati glasačima. Naime, 34-godišnji glumac, za kojeg se veruje da će glumiti Džejmsa Bonda, dosegao je visokih 93,04 posto, odnosno računicu kojom se meri fizičko savršenstvo.

Doktor Hulijan de Silva je pre nekoliko godina razvio tehniku digitalnog mapiranja lica koja određuje koliko je nečije lice blizu savršenstvu.

- Aron Tejlor Džonson je očiti pobednik kada se sve crte lica mere u odnosu na fizičko savršenstvo - rekao je dr Silva, koji vodi Centar za naprednu estetsku i plastičnu hirurgiju lica u Londonu.

- Svi rezultati svakog dela njegovog lica pojedinačno su stvarno jaki osim razmaka između očiju (89 posto), razmaka između nosa i usana (89,6 posto) i usana (86 posto) - dodao je.

Ova bi ocena slavnog Britanca učinila najzgodnijim Džejms Bondom u istoriji ovog filmskog lika. Doktor Silva napravio je prethodnu listu muškaraca s najsavršenijim licem na svetu 2020. godine, kada je pobedio glumac Robert Patinson, koji je sada na četvrtom mestu.

Inače, Aron je mnogima poznat i po svom ljubavnom životu. U braku s 23 godine starijom suprugom Sam je 12 godina, a zajedno imaju dvoje dece. Par se upoznao na snimanju biografskog filma o Džon Lenonu 2009. godine, kada je Sam imala 42, a Aron 18 godina.

- Odmah sam znao da sam pronašao svoju srodnu dušu. Znao sam da želim s njom provesti ostatak života - rekao je jednom Aron.

Ipak, obožavaoci često komentarišu da izgleda kao da mu može biti majka, a smeta im što ga je zavela kad je imao 18 godina.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Često se susreću sa pitanjem da li su majka i ćerka: Ovo je priča o njima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle