• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne znam koliko moj partner zarađuje": Pitanje koje kruži mrežama i odgovori koji su podelili mišljenje

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je i koliko ovo važna informacija za uspeh emotivne veze?

  • 0
novac, par, kasica prasica Foto: Shutterstock

Kada uplovite u vezu sa nekim, vremenom stvorite taj nivo intime i prosto nema mesta nekoj tajnovitosti. Međutim, uvek postoje ona neka škakljiva pitanja koje je teško pitati, pa i teme koje treba započeti. Jedna od njih su i finansije odnosno saznanje koliko vaš partner zarađuje.

Upravo ovo pitanje se prelama po društvenoj mreži "X" već nekoliko dana i devojke koje odgovaraju zaista daju raznovrsne odgovore.

"Čim smo počeli da se zabavljamo, iako sam baš bila zaljubljena, videla sam da nikada neće zaraditi velike pare. Pa šta, rekoh sebi. I ne trebaju mi velike pare. Pošten, ima posao, nije lenčuga. To je važno. A ja sam se potrudila pa sam ja zaradila. Bez njega ne bih uspela".

" Bitno je da radi i ima ambiciju da zaradi".

"I onda se mi busamo za neka prava, ali je "prirodno" da on zarađuje više, "prirodno" da ja ni ne radim, "prirodno" da me on izdržava".

"Evo 10 godina u stabilnom braku i još 10 pre toga u vezi. Od kad sam počela da radim imam veću platu od muža, i ne pada mi na pamet da ga samo kroz platu vrednujem. I šta je tu "neprirodno"?".

"Nikada nisam znala koliko moj partner zarađuje niti me je ikada zanimalo. A znate li zašto? Zato što me kao prvo ne zanima, kao drugo nije takmičenje i kao treće uvek sam se trudila da zaradim koliko mi je potrebno pa da mi to nikad ne bude tema".

"Ovo je malo suludo, naravno da treba da znaš koliko zarađuje osoba sa kojom živiš, valjda imate neke zajedničke planove, niste cimeri".

"Skroz poštujem i taj faktor nije bitan, ali kako da ne znaš koliko ti partner (mislim, muž) zarađuje, zašto bismo to krili ili štagod?".

Ovo su samo neki od komentara, i zaključuje se da su mišljenja podeljena i da nekim devojkama nije važno koliko im dečko ili muž zarađuje, da nije presudno za uspeh odnosa.

Šta vi mislite?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li biste bili domaćica da imate mesečno hiljadu evra primanja ili biste nastavili da radite?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle