• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mesijeva žena otkrila do sada nepoznate detalje o sebi: Niko nije očekivao da ovako živi žena fudbalera

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Antonela je takođe podelila svoje težnje i činjenice koje o njoj do sada mnogi nisu znali

  • 0
Lionel Mesi i Antonela Rokuco na koncertu benda Coldplay Foto: Printskrin / Instagram / antonelaroccuzzo

Antonela Rokuco, žena Lea Mesija nije čest gost na događajima i manifestacijama, slabo je u medijima, a više voli da vreme provodi sa decom i suprugom kada nema profesionalne obaveze.

Međutim, sada je za poznati magazin otvorila srce i otkrila intimne detalje iz svog privatnog života, što je izazvalo interesovanje Mesijevih miliona pratilaca širom sveta.

Govorila je o svojoj porodici, ličnim brigama i iskustvima svedočeći o trijumfima svog muža, koji se smatra jednom od najvećih fudbalskih zvezda našeg vremena.

Svoj zadivljujući govor počela je tako što je podelila svoju duboku sreću što je deo velike porodice pune ljubavi u svojoj rodnoj Argentini. Međutim, čeznula je da ih češće posećuje i žalila se zbog geografske udaljenosti koja ih razdvaja.

Antonela je takođe podelila svoje težnje i činjenice koje o njoj do sada mnogi nisu znali.

- Želela sam da budem zubar... Počela sam da studiram u Rosariju, ali nisam diplomirala iz brojnih ličnih razloga. Danas sam posvećena nečemu sasvim drugom, ali ako sam sigurna u jedno, to je da uvek morate da radite ono što vas najviše raduje - objasnila je ona.

Antonela je podelila svoje emocije nakon preseljenja porodice na Floridu sa Mesijem i njihovom decom nakon transfera fudbalera u Inter Majami.

- Moj dan je normalan. Ustajemo rano, vodimo decu u školu i onda ja idem u teretanu ili pokušavam da se bavim nekom fizičkom aktivnošću. Ostatak jutra posvećujem poslu. Ako imam neke sastanke, događaje ili radne obaveze, trudim se da ih zakažem dok su deca u školi. Popodne se fokusiram na druženje sa njima. Radimo vannastavne aktivnosti, večeramo rano i onda idemo u krevet - priznala je Rokuco.

Poznato je i da je studirala, bavila se ritmičkom gimnastikom i bila član mačevalačkog kluba. Nažalost, desila joj se tragedija: njen rođak stradao je u udesu 2005. godine, što je nateralo Leo da se vrati u Argentinu kako bi bio uz nju u teškim momentima i njihova ljubav se opet rodila. Bila je u depresiji, teško je podnela gubitak bliske osobe, pa je napustila postdiplomske studije stomatologije, ali i dečka i vratila se velikoj ljubavi - Mesiju.

To je početak najlepše ljubavne priče iz koje su se rodila trojica dečaka.

(Ona.rs/Haute Living)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze za oktobar 2024. Aleksandre Bjeljac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle