• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najpoznatija internet baka u 94. godini raskinula sa dečkom jer joj rekao da ćuti: Bako, ti si uzor mladima!

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ima spisak svih njegovih loših navika!

  • 0

"Jednom mi je rekao da ćutim i ja to ne prihvatam", rekla je najpoznatija "TikTok" baka, objasnivši time zašto je u 94. godini raskinula sa dečkom.

Čuvena baka sa mreža, Lilijan Droniak otkrila je pre nekoliko dana razloge zbog kojih je naprosto morala da raskine sa poslednjim partnerom.

Nakon njene poruke, u kojoj je izjavila da je "ponovo slobodna", Lilijan je objavila i listu razloga koji su je naveli da ostavi dečka. Njen video ponovo je postao viralan, a mnogi su komentarisali da se slažu sa njom i da je ona uzor novim generacijama.

Među razlozima koje je navela su bile njegove loše navike u vožnji i ishrani, dok je 94-godišnja baka istakla da nikada ne bi prihvatila da joj se kaže da ćuti u vezi.

Nabrajajući razloge, rekla je: "Jednom mi je rekao da ćutim i ja to ne prihvatam. Niko mi ne govori da bežim! To nije pristojno i niko to nikada ne treba tolerisati."

@grandma_droniak
heres why i dumped my boyfriend
♬ original sound - grandma_droniak

Droniak je kasnije dodala da ju je "umalo ubio" svojom lošom vožnjom, ističući da njen bivši dečko nije slušao muziku koju ona voli i da ne zna ko je Tejlor Svift. Osim toga, stalno se žalio na hranu i nije imao čak ni uzglavlje na krevetu. Bio je veoma blizak i sa bivšom, što baka Lilijan nije prihvatila, jer su njoj, kako je više puta napomenula, svi bivši blokirani.

Uprkos raskidu, baka Droniak je rekla da ne žali i da je "život bolji kada si sam", ali je ponovo otvorena za ljubav.

Kroz svoje smešne video-snimke, stekla je preko 14 miliona pratilaca na "TikToku" i utrostručila svoje pratioce u poslednje dve godine, nastavljajući da inspiriše svojim ljubavnim i životnim savetima.

Ova 94-godišnja žena često objavljuje šaljive video-zapise, ali njena slava je naglo porasla kada je postavila klip na kojem bira odeću za svoju sahranu. Baka Droniak još ne želi da umre, ali mora da bude spremna, a svojim onlajn prijateljima pokazuje odeću za koju je izabrala i u kojoj bi volela da je sahrane. Video je skupio milione pregleda i od tada sve što objavi postaje viralno.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Evo koliko košta Rolex, koji je Baka Prase poklonio Karleuši

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle