• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Devojka Lijama Pejna bila sa pevačem u Argentini i vratila se u SAD 2 dana pre njegove tragične smrti

M. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Par je bio u dve nedelje na odmoru Buenos Ajresu neposredno pred smrt pevača

  • 0
Liam Payne Kate Cassidy Foto: Instagram/kateecass

Kejt Kasidi, devojka Lijama Pejna, popularnog pevača i nekadašnjeg člana grupe "One Direction", otišla je u SAD iz Argentine, gde ga je ostavila svega dva dana pre njegove smrti. Tridesetjednogodišnji mladić preminuo je u sredu nakon što je pao sa prozora trećeg sprata svoje sobe u hotelu "Casa Sur Palmero" u Buenos Ajresu.

Kejt, koja ima 37 godina, u ponedeljak pred put podelila je na svom "Tik Toku" video-snimak kako bi obavestila svoje pratioce da se vraća kući, na Floridu, nakon što je dve nedelje provela sa Liamom u Argentini. Dodala je da je prvobitno planirala da ostane u Argentini "pet dana" ali da je "nije bila spremna da ode".

- Samo sam mislila da moram da idem kući - rekla je ona na snimku, koji je dokumentovao njen let nazad u SAD.

Kejt i Lijam su prvobitno odleteli u Buenos Ajres da prate koncert njegovog bivšeg kolege Niala Horana 4. oktobra, a on je ostao u zemlji nakon što je njegova devojka odletela kući.

Što se tiče Liamove poslednje objave na "Snapchatu", vidi se kako srećno pozira sa svojom partnerkom Kejr. I druge objave na društvenim mrežama tokom poslednjih trenutaka života ove mlade zvezde prikazuju ga kako uživa u kasnom doručku u svojoj hotelskoj sobi, gde otkriva da se par „budio u 13 časova svakog dana“ i da su odlučili da se obuku za Noć veštica u temu filma "Forest Gampa".

Takođe se snimio za stolom tokom doručka sa Kejt šaleći se kako mu je partnerka ostavila šešir na stolu. Tu je još jedan selfi je potpisan sa: „Divan dan u Argentini“ pre nego što je zvezda podelila fotografiju svog hotela, napisavši: „Srećan sam što sam pronašao malo vremena“, praćen emodžijem u obliku srca. Sa ovog putovanja podelio je i još jednu fotografiju sa Kejt uz natpis: „Kvalitetno vreme“.

Mediji međutim izveštavaju da se pevač, uprkos tome što su zajedno odleteli u Južnu Ameriku, pre nego što se ona sama vratila kući 14. oktobra, navodno sam prijavio u hotel "Casa Sur".

Istraga o smrti mlade zvezde je u toku, a portparol gradske službe hitne pomoći Alberto Krešenti rekao je da je momak pao sa oko 40 metara visine i zadobio "teške povrede" od kojih je preminuo oko 17 časova.

Liam je započeo svoju karijeru 2008. godine na audiciji "X faktora", sa svega 14 godina, a zatim je učestvovao na audicji za bend i ubrzo stekao slavu kao deo "One Direction", koju je podržao muzički mogul Sajmon Kauel. Reakcija obožavatelja je bila trenutna, a "1D" histerija je ubrzo počela. Pop grupa je osvojila pet Brit nagrada, četiri MTV video muzičke nagrade, prikupila preko tri milijarde pregleda na Jutjubu i prodala 50 miliona ploča širom sveta. Liam je svoj prvi solo album izdao 2019. godine.

Kejt i Lijam su prvi put počeli da se zabavljaju u oktobru 2022. Već u maju 2023., počele su glasine da su raskinuli.

- Nije bilo velike svađe ili bilo čega - samo je sve teklo svojim tokom i oboje su zajednički odlučili da idu svojim putem - naveo je tada izvor "The Sun".

Liam Payne Kate Cassidy Foto: Instagram/kateecass

U međuvremenu, tokom leta, Lijam je uslikan kako se drži za ruke sa Argentincem Rodžerom Noresom, jednim od njegovih bliskih prijatelja dok on i njihova grupa prijatelja izlaze iz bara. Obožavaoci su odmah požurili na društvene mreže da spekulišu o njihovom prijateljstvu. Rodžer se takođe pridružio Liamu u studiju, a mnogi su istakli da par provodi mnogo vremena zajedno.

Nakon slika u lokalnim medijima, objavljeno je da je njihovo prijateljstvo čisto platonsko.

- Bilo je mnogo stvari u časopisima u kojima se govorilo da smo ja i Rodžer gej zajedno - nažalost, nije tačno - rekao je Lijam letost i dodao: "Ali da jesam, sigurno bih izabrao njega. Ali nisam, pa neću i on nije - pa znam da neće ni on. To razjašnjava ovu situaciju."

Nakon toga su i Pejn i Kesidi stavili tačku na sve tračeve, kada su se pojavili zajedno ruku pod ruku u Londonu 2023. Kejt je kasnije bila uz pevača i kada je hitno prebačen u bolnicu sa "ozbiljnom infekcijom bubrega".

Pejn i Kesidi su pokazali da je njihova veza postala jača skoro godinu dana kasnije kada su se držali za ruke u Parizu u martu 2024. Još jednom u Parizu, u septembru ove godine Pejn i Kasidi su snimljeni kako plešu zajedno, odlično raspoloženi.

Početkom otkobara su otputovali u Argentinu gde su proveli dve nedelje zajedno - uprkos tome što je prvobitno planirano da putovanje traje svega pet dana. Kasidi je 14. oktobra podelila svoj vlog kako se vraća na Floridu iz Argentine, a Pejn je preminuo dva dana kasnije.

(Ona.rs/Page six/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mladi pevač Lijam Pejn baš puca visoko: Da li će posle Šeril da padne i Naomi?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle