• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čekala je 53 godine da bi se udala za svog Aleksandera: Svemirska ljubav koja je izdržala test vremena

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bio je to neverovatno dirljiv događaj kojem su prisustvovala Alina i Aleksanderova deca i unuci. I oni su postali svedoci prekrasne ljubavi koja je izdržala test vremena"

  • 0
53 godine proveli kao cura i dečko Foto: SPB.KP.RU

Nakon što se pre čak 53 godine upustila u emotivnu vezu, gospođa Ala Nemčinova napokon je prošli vikend dočekala trenutak kada je i službeno postala supruga, izgovorivši "sudbonosno da" u matičnom uredu u ruskom Viborgu.

Vest o njenom ulasku u bračnu zajednicu preneli su brojni ruski portali, koji su podsetili da su se Ala i izabranik njezina srca, Aleksander Guržij, zaljubili iste one godine kada je Led Cepelin objavio "Stairway to Heaven", a Klint Istvud zablistao u ulozi "Prljavog Harryja" na filmskom platnu.

Par je u međuvremenu dobio troje dece i dočekao četvero unučadi, pa objasnio zašto im je bilo potrebno toliko dugo da ozakone svoju vezu. Ukratko, želja nikad nije bila sporna, ali su se na putu prema oltaru isprečili kilometri.

- Kada se par odlučio venčati, živeo je u Amurskoj oblasti, na ruskom Dalekom istoku, dok se gradila Bajkalsko-amurska magistrala. Iz toga je razloga put do matičara bio dug, pa su Ala i Aleksander u to vreme održali gozbu za prijatelje i rodbinu. Drugim rečima, par je tada odlučio da će kasnije formalizovati svoju vezu te je taj čin odgađao sve do danas - preneo je novinar portala viborške Gazete, koji je od mladenaca dočekao i priznanje kako se nadaju da će jednog dana imati priliku zagrliti i praunuke.

- Bio je to neverovatno dirljiv događaj kojem su prisustvovala Alina i Aleksanderova deca i unuci. I oni su postali svedoci prekrasne ljubavi koja je izdržala test vremena - poručili su na stranicama matičnog ureda u kojem je nakon više od pola veka brakom okrunjena i ta ljubav, prenosi "Net.hr".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle