• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ben Aflek šeta sa bivšom, a tu prolazi nikad lepša Dženifer Lopez: Kome je više bilo neprijatno?

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dženifer je prošla kroz parking lagano ćaskajući sa ćerkom i društvom

  • 0
Dženifer Lopez Foto: SPOT-CelebrityLivin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez je za dlaku izbegla nezgodan sukob sa Benom Aflekom i njegovom bivšom suprugom Dženifer Garner, pošto su svi zajedno sa decom prisustvovali istom događaju u Brentvudu u petak.

Glumici, koja trenutno planira veliki povratak na muzičku scenu sledeće godine, pridružila se ćerka Ema (16), kao i još nekoliko drugarica u izlasku. Sve ovo se dešava samo dva meseca nakon što je Lopez podnela zahtev za razvod od Afleka 20. avgusta - istog dana kada je bila njihova druga godišnjica braka.

Pevačica je bila odevena sa stilom u svetlosivom kombinezonu koji je bio stegnut u skruku kaišem. Dženifer je obukla "nude" cipele sa otvorenim prstima i dozvolila da joj dugi pramenovi kose padaju niz ramena u laganim talasima.

Dženifer je prošla kroz parking lagano ćaskajući sa ćerkom i društvom. Aflek je u isto vreme takođe viđen kako šeta tim parkingom zajedno sa svojom bivšom suprugom Dženifer Garner i njihovim detetom Finom (15). Bivši par takođe ima i sina Semjuela (12) i ćerku Vajolet (18).

Bivši supružnici Garner i Aflek i njihovo dete su hodali zajedno, korak uz korak, a izgledali su prilično veselo. Aflek je izgledao opušteno u svetloplavim farmerkama, crvenoj košulji sa printom i tamnocrvenoj jakni. Garner je takođe zadržala ležeran izgled, noseći farmerke, crni džemper i šal, dok su oboje delovali posvećeni svojoj deci tokom porodičnog izlaska.

No, Dženifer kao pre svega pevačica, ima svoj način da preboli ovaj rastanak, po drugi put. Naime, odlučila se na čuveni "Tejlor Svift potez", a kako je insajder rekao za "The US Sun", spremaju se hitovi.

Dakle, otkriveno je da je Džej Lo već rešena da napravi čitav album o ovom periodu svog života, tačnije - razvodu sa Benom. Ovo će biti njen deseti album, a drugi album o "slomljenom srcu".

- Ovaj album biće o slomljenom srcu. Fanovi će dobiti istinitu priču kroz njenu muziku. Džen zaista želi onu "Cry me a river"-tip balade - rekao je insajder.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Bijonse i Džej Lo na aparatima ": Telegraf na audiciji Milice Pavlović za spektakl u Beogradu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle