• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Konačno je i ona dočekala, oko moje zlatno": Muž Devojke sa krilima se zaplakao kad ju je ugledao u venčanici

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponosno je napisao svoja najiskrenija osećanja prema svojoj ženi

  • 0

Dejana Bačko poznata je javosti pod nazivom "Devojka sa krilima", a sa svojim dugogodišnjim dečkom Markom Nežićem, zvanično je izgovorila sudbonosno "da" i stala na "ludi kamen".

U februaru ove godine imali su crkveno venčanje, a sada ne možemo da se nagledamo predivnih fotografija sa slavlja i snimaka sa veselja ovo poznatog para.

Pored fotografija koje smo imali prilike da vidimo, sada ne moramo više da slutimo njihovu sreću. O svojim osećanjima i sreći oglasio se i mladoženja, koji nije mogao da utiske zadrži za sebe.

- Oko moje zlatno! Konačno je dočekala taj trenutak da se nađe u venčanici! Kada sam je pogledao u oči prilikom prvog plesa, pustio sam suzu. Suzu sreće koja je za mene značila 5 najlepših godina života do sada.

Pet godina poverenja, iskrenog odnosa, poštovanja. Dogovaranja, kompromisa, slaganja i neslaganja (da, da, ima i toga). Pet godina ogromne ljubavi! - napisao je Marko u opisu njihovih fotografija sa venčanja i dodao da je njoj prepustio organizaciju celog venčanja.

- Tako sam bio ponosan kada se sve završilo. Ne znam šta bih rekao osim da je bilo prelepo do sada, a da nas najlepše tek čeka! - dodao je.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pojavio se snimak sa venčanja Isidore i Sergeja Trifunovića

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle