• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđanka iskreno: Šta vam niko ne kaže o braku koji traje 30 godina?

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliku žrtvu umeju da podnesu žene

  • 0
Muškarac, žena, prevara, razvod Foto: Shutterstock

Nema ništa teže u jednom odnosu od raskida, a najviše od razvoda braka. To nikako i nikome ne može biti lako, koliko god da su trenuci teški i možda vam deluje bezizlazna situacija, ne bi trebalo da bude jednostavno ostaviti sve i okrenuti se.

Tako se pokrenula polemika na društvenim mrežama kako je moguće da se neki par koji je zajedno nekoliko decenija - rastane.

- Ja mogu razumeti da se neko razvede u prvih dve tri godine braka. Zaista, prebrz život, prebrzo umetanje i u vezu i u brak i sve sve sve. Ali kako ljudi koji su 20+ godina u braku mogu da se razvedu...? 20 godina? 30 godina? Koliko tu ima sećanja i uspomena, proslava, novih godina, razgovora, svega....? Kako, pitam kako? - glasilo je jedno pitanje korisnika mreže.

Објавио/ла @kostalazic69
Погледајте у апликацији Threads

Jedna gospođa mu je napisala sažet odgovor.

- Evo 30 godina i sad se razvodim ali samo zato što gospodin ne može da se pomiri s tim da se o detetu koje živi na aparatima treba brinuti i on je bežo raznim d**ljama za uživanje. Danas kad sam donekle uspela da moja curica živi. Njegov izgovor "nisam je gledati mogao", ma nemoj njoj je bilo lako kako ne - glasio je komentar.

Dakle, jedna mama je htela da pobegne od oca deteta iako je ono što ih veže bolesno dete kojem treba konstantni nadzor. Velike žrtve podnose majke, ali i očevi koji su u istoj ili sličnoj situaciji.

Dalje su se ređali komentati drugih korisnika, a ono što se najviše moglo pročitati jeste da je ova žena hrabra žena, dobra majka i veliki borac.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li supružnici treba podeliti imovinu nakon razvoda: Šta kažu Beograđani?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle