• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle velike ljubavi na filmu Marija izgradila život daleko, a evo čime se Boba bavi i kim je oženjen

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila je ovo najlepša ljubav pred kamerama

  • 0
Vladimir Petrović, Rialda Kadrić Foto-kolaž: Youtube RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal / RTS Zabava

Nema ko se ne seća genijalnih "Žikinih dinastija". Ako ih kojim slučajem zaboravite, često tokom novogodišnjih praznika bude emitovano na televiziji.

Rado se sećamo i posebno nam je draga ljubav između Bobe i Marije, mladih ljudi koji su imali pred sobom velika iskušenja i uspeli su da ih reše uz pomoć velike ljubavi koju su imali.

Bobu i Mariju, odnosno Slobodana Pavlovića i Mariju Todorović, su igrali Vladimir Petrović i Rialda Kadrić Šebek i prosto ćemo zauvek da ih zovemo po imenima iz ovog serijala.

Vladimir se kasnije nikada nije bavio glumom. Nju je zamenio marketingom kojim se već godinama bavi. Kako je ranije izjavljivao, zbog obaveza na snimanju "Ludih godina", nikad nije upisao glumu. Oženjen je spisateljicom za decu i mlade Jasminkom Petrović i uživa u najlepšoj ulozi - ulozi dede.

Rialda nije, zanimljivo, bila prvi izbor za ovu ulogu, već je to bila Sonja Savić. Ušla je u ovaj projekat kao tinejdžerka, a izašla iz njega kao zrela žena. Po završetku serije, Rialda je devedesetih otputovala u London gde se zaposlila u medijima. Opisivali su je kao veoma tihu i skromnu, posvećenu poslu. Rialda je nažalost preminula u 57. godini u Atini.

(Ona.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Piter Veber: Snimanje filma u Srbiji je fantastično

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle