• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udovica milijardera ima novog dečka: Sada ljubi ovog bivšeg fudbalera

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fajhtner i njen novi partner izgledali su kao da su se tek zaljubili, držeći se za ruke i ljubeći se na poluvremenu

  • 0
Marion Feichtner Foto: EXPA/ JFK / Avalon / Profimedia

Dve godine nakon smrti Ditriha Matešica, udovica Marion Fajhtner (41) pronašla je novu sreću u ljubavi. Dugogodišnja partnerka osnivača "Red Bula" odnedavno izlazi sa bivšim profesionalnim fudbalerom Tomasom Vinklhoferom (53), kako saznaje "Bild".

- Još uvek je sve veoma sveže. Njih dvoje su totalno zaljubljeni, Tomas je dobar za Marion - rekli su u krugovima "Red Bula" na pitanje nemačkog lista.

Austrijski biznismen, koji je osnovao kompaniju za energetska pića "Red Bul", preminuo je u 78. godini. Iza Ditriha Matešica, koji je bio vlasnik 49 odsto preduzeća, ostali su supruga Marion Fajhtner i sin Mark Gerhardter.

Takođe je osnovao fudbalski tim RB Lajpcig 2009. godine, a bio je vlasnik i nemačkog hokejaškog kluba EHC Minhen, koji je promenio ime u Red Bul Minhen.

Marionin novi partner je po svemu sudeći dobrodošao u klan "Red Bula". To pokazuju snimci sa utakmice Lige šampiona Lajpcig - Liverpul u sredu. Fajhtner i Vinklofer su sedeli u loži "Red Bula" na stadionu pored Marka Matešica (32), jedinog sina Ditriha Matešica, i TV voditeljke Viktorije Svarovski (31), koja je sa Markom od proleća 2023. godine.

Fajhtner i njen novi partner izgledali su kao da su se tek zaljubili, držeći se za ruke i ljubeći se na poluvremenu.

Tomas Vinklhofer je otac dve ćerke i sada je entuzijastičan planinski sportista. Tokom svog aktivnog vremena kao profesionalni fudbaler, bivši defanzivac je igrao za klubove kao što su Salcburg, Tirol, Sarbriken i za reprezentaciju Austrije (21 nastup).

Thomas Winklhofer Thomas Winklhofer u belom dresu Foto: Kelly Schöbitz / APA / Profimedia

Što se tiče Marion, ona poseduje turističku agenciju i agenciju za događaje u Salcburgu. Od početka ove godine vodi i restoran "Forsthaus Vartenfels" na jezeru Fušl. Bila je u vezi sa Ditrihom Matešicom od 2009.

(Ona.rs/Bild)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marina Ćosić sa dečkom i Mirka sa Vujadinom došli na venčanje Cecinog bivšeg

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle