• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta znače snovi o kiši: Ako vam u snu kapi kiše padaju na glavu, radujte se

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kaže se da snovi o kiši predstavljaju sreću. Kiša je simbol izlečenja

  • 0
Kiša, snovi o kiši Foto: Shutterstock

Kiša može da se pojavi u našim snovima na mnogo različitih načina. Pošto su svi povezani sa vodom, kaže se da ovi snovi predstavljaju naša osećanja i želje. Srećom, obično se vrte oko sreće.

Voda je neophodna za život i mnogi je vide kao božanski dar. Pomaže biljkama da rastu i održava svako živo biće, i kao rezultat toga, san o kiši se smatra znakom da ste spremni da primite blagoslov u svom budnom životu.

S druge strane, kiša koja kvari vreme odnosi se na neprijatnosti koje može da donese aktivnostima na otvorenom koje su prijatnije po sunčanom vremenu. Dakle, neki snovi o kiši mogu da simbolizuju da su vaši planovi isfrustrirani logističkim problemima za koje možda niko nije kriv.

Kiša - Jak pljusak Foto: Shutterstock

Kako navodi portal "Dreams", sve ovo znači da postoje različiti odgovori na pitanje "šta znači sanjati kišu", u zavisnosti od toga kako se kiša pojavila u vašem snu.

Uobičajena značenja iza snova o kiši

Snovi o kiši često znače pozitivna i srećna osećanja o životu uopšte. Ovaj san bi trebalo da vas ohrabri da nastavite sa svojim životom, bez obzira na to kako stvari trenutno stoje.

Postoji veliki izbor snova o kiši - od posmatranja kako se sliva niz vaše prozore, do toga da vas u snu uhvati pljusak od kog se davite, ponekad sa nasilnom i zaglušujućom olujom i grmljavinom.

1. Sanjati kišu nad kućom

Ako u snu gledate kako kiša pada direktno na vašu kuću, to znači da ćete dobiti blagoslov, ali ako je kiša padala po celom vašem gradu u snu, ovo je još bolje jer znači blagoslov za sve.

Kad god sanjate da vam voda prodire u kuću zbog kiše ili da je vaš dom poplavljen, to je znak da ćete morati da potrošite nešto novca iz nekog neočekivanog razloga u bliskoj budućnosti. Takav san takođe može da predstavlja i vaše emocije, jer voda u vašem domu simbolizuje vašu kreativnu energiju i njene efekte na svet.

Ovaj san takođe signalizira da ste spremni da imate strastvenu ljubav i predviđa da će vam nedozvoljeno zadovoljstvo doći iz vedra neba.

2. Sanjati o kiši na prozoru

Gledanje kiše kako se sliva na tlo ispred vašeg prozora u snu može da bude znak da duhovne ideje i uvidi dolaze u vašu svest. Pored toga, može da simbolizuje bogatstvo i ljubav.

Ako ste iz unutrašnjosti vaše sobe posmatrali kapi kiše kako polako cure niz vaše prozorsko staklo, pripremite se za dobre vesti! Očekuju vas prava ljubav i sreća.

3. Sanjati o jakoj kiši

Ako ste, pak, sanjali tamne oblake i pljusak jake kiše, kaže se da je to znak vašeg svesnog duhovnog rasta i da će se vaš život uskoro promeniti na bolje. Ako niste zadovoljni svojom dnevnom rutinom ili ste razočarani nečim što se dešava u vašem životu, pripremite se da doživite pravu sreću.

San o kišnoj oluji može da bude rešenje za vaše najvažnije probleme jer kiša spira prašinu iz vazduha i pravi je blagoslov. Ako patite od nekog  dubokog bola, radujte se se - jer sreća nije tako daleko.

4. Sanjati o kiši sa munjama i grmljavinom

Da li ste u snu čuli grmljavinu i sevanje munja tokom kišne oluje? Ako je tako, čeka vas neko ozbiljno prosvetljenje jer ćete možda biti spremni da otkrijete nešto šokantno ili prijatno, ili čak oboje. Ako je u vašem snu bilo i sunca i kiše, to bi moglo da znači da ćete u bliskoj budućnosti okusiti neki uspeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Četvrto veče Serbia Fashion Week-a: Očaravajuća sinergija avangarde, klasike i kreativnosti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle