• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

San o koali je dobar znak, posebno u ovoj situaciji

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova životinjica donosi sreću

  • 1
Koala Foto: Shutterstock

Snovi nam mogu ukazati na brojne situacije u realnom životu, pa ne bi trebalo da zanemarimo znake koje nam oni mogu poslati.

Ako ste sanjali koalu, znajte da je to dobar znak i ukazuje na to da ćet prestati da se brinete u bliskoj budućnosti, piše "auntyflo.com".

Pošto su koale ljupke životinje, ovo je pozitivan znak koji možete videti u snu. Budite pozitivni i vremena će biti bolja! Kaže se da ako sanjate veliku koalu, imaćete sreće i moraćete da igrate lutriju.

Videti koalu u snu može se odnositi na bogatog i moćnog neprijatelja, verovatno nekog rivala. Predviđa da biste se mogli svađati sa prijateljima. Sanjati koalu generalno je znak borbe u stvarnom životu, a ako vas ona napadne, to znači da je neophodna predostrožnost.

Ako sanjate da ubijate koalu, to znači da će vaš neprijatelj doživeti gubitak. Dobro ćete se zabaviti ako sanjate da jurite koalu, jer to znači da ste jaki i hrabri. Ako vidite koalu u daljini, znači da imate mnogo neprijatelja oko sebe. Ako želite da uspete, morate uložiti velike napore.

Ukoliko sanjate da bežite od koale je uvek dobar znak. Ako u snu vidite da neko ubija koalu u snu, vaši neprijatelji će naići na gubitke, a vi ćete ih pobediti. Ako sami ubijete koalu, moći ćete da se oslobodite onih koje više ne želite u svojoj pratnji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zorana Šulc: Zbog sna sam znala da ću još živeti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Zoran

    18. decembar 2023. | 18:51

    Kad sanjam koalu znam da ću na javi neku maljavu da opletem.

    Podelite komentar