• 1

Vreme čitanja: oko 4 min.

Test ličnosti: Odaberite jedno oko i saznajte da li ste zarobljeni u prošlosti ili ste otvoreni prema životu

B. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ne zanemarujte svoju podsvest koja vam može mnogo toga ukazati

  • 1
Test ličnosti optička iluzija oči Foto: Shutterstock

Nikako ne treba da zanemarimo našu podsvest i ono što nam ona može ukazati. Isto tako nam i testovi ličnosti mogu dosta toga pokazati i možda nam pomoći da shvatimo našu unutrašnjost.

To mogu biti neke potisnute emocije, želje ili strahovi. Jedan test ličnosti se nalazi u nastavku, a sve što treba da uradite jeste da odaberete jedno od devet ponuđenih očiju.

Koje vi birate? Budite pažljivi.

Ako ste odabrali oko broj 1 - Vi ste otvorena duša

Veoma ste nežna i empatična osoba koja bi svakome poželela dobrodošlicu u svoje srce, piše "Better if you know". Verujete u sticanje iskustava umesto da se zatvorite u svoj svet. Radije biste bili povređeni nego da uopšte nemate emocije. Ipak, pokušavate da izbegnete da pokažete svetu svoje brige i nesigurnosti i ne volite da delite probleme sa drugim ljudima.

Ako ste odabrali oko broj 2 - Samosvesni ste

Smatrate se poštenim i volite da radite prave stvari. To je jedna od vaših osnovnih vrednosti u životu i trudite se da je sledite. Volite da ostavljate odličan prvi utisak i u glavi imate savršenu sliku o idealnom "ja" koju pokušavate da ispunite. Takođe verujete da vaši postupci imaju ogroman uticaj na živote drugih, bez obzira koliko ti drugi velikodušni ili mali bili.

Ako ste odabrali oko broj 3 - Zarobljeni ste u sopstvenoj prošlosti

Duboko u sebi, osećate se kao da ste zarobljeni, ali ponekad ne možete tačno da odredite odakle taj osećaj dolazi. Vi ste tip osobe koja je imala veoma divlju prošlost i ona vas i danas pogađa. Ne možete, a da ne osećate da je vaš život neka vrsta ironične šale. Ipak, veoma ste jaki i uvek pokušavate da nađete mir na neki svoj način, čak i u najmanjim stvarima u svakodnevnom životu.

Ako ste odabrali oko broj 4 - Pravi ste filozof

Volite da posmatrate i analizirate detalje. Volite da ispitujete reči i slike kako biste shvatili svet oko sebe. Kao da je svaka rečenica slagalica i morate da je razložite deo po deo jer je to jedini način da iz nje izvučete pravo značenje, a to ne može mnogo ljudi. Mnogo razmišljate i preterano analizirate. Lako se gubite u sopstvenim mislima i to uzrokuje da vaša percepcija postane zamagljena. Ne želite da pokažete svetu koliko ste nesigurni u stvari i smatrate da ste samouverena osoba.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kada izgube mladunče oni kradu tuđe, a pod vodom mogu roniti do 250m: Pogodite ko su?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Roz

    6. april 2024. | 18:12

    Skenirana sam, od a do s potvrdjujem.

    Podelite komentar