• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Test ličnosti: Odaberite koju sposobnost želite da imate i saznajte nešto novo o sebi

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nije svejedno šta biste voleli da posedujete

  • 0
Test ličnosti Foto: Shutterstock/Telegraf.rs

Sećate se u crtanim filmovima kako postoje magični napici koje junaci popiju pa postanu snažni ili lepi ili zauvek mladi? Sigurno je da ste se makar nekad zapitali šta bi bilo kada bi ti napici stvarno postojali i da li bi ih ljudi koristili.

U ovom testu ličnosti, vaš zadatak je da baš odaberete jedan napitak koji će vam učiniti ono što želite. "U ponudi" su teleportacija, da budete zauvek mladi, da možete da dišete pod vodom, da imate moć nad vatrom i da budete nevidljivi.

Odaberite jedan napitak odnosno sposobnost koju biste voleli da imate i pročitajte šta možete da očekujete u narednom periodu.

Napitak 1 - Teleportacija bilo gde

Ukoliko ste se odlučili za ovaj napitak, što zbog njegove sposobnosti ili zbog boje, to znači da imate strast za pronalaženjem svoje svrhe u životu, piše "The minds journal". Vi se osećate prilično dobro u izborima koje pravite ali kao da ipak nešto nedostaje. Možda je to druženje sa prijateljima? Ili duhovno uzdizanje?

Ono što je sigurno jeste da morate da odvojite vremena za sebe kako biste uspeli da se pronađete i mogli da procenite ko ste u ovom trenutku i šta želite trenutno. Jednostavno morate da istražite šta je dobro za vas.

Napitak 2 - Biti nevidljiv

Vi hodate i ne privlačite pažnju i to je baš odlika ovog napitka. Zašto je to tako? Verovatno zato što osećate da ne možete više da birate kao ranije šta želite u životu. Sve vaše odluke su unapred donete i slepo im verujete. Istina je da se možda osećate zarobljenim u vezi čija su pravila postavila neka druga lica. Vreme je da to prekinete.

Uzmite vremena za sebe da shvatite šta je to što vas steže i probajte da se oslobodite stega sa strane. Interesantno je da imate sposobnost da kontrolišete svoje snove i prosto ih učinite živim. Idite ka svojoj sreći i pratite put ka ispunjenju želja.

Napitak 3 - Ostati zauvek mlad

Očigledno ste žedni za pomirenjem za nekim prošlim izborima. Pokušavate da pronađete suptilan način da se pomirite sa svim izborima koje ste napravili u prošlosti. Verujete da kada biste mogli da ostanete u mladom telu, da biste mogli da donosite i bolje izbore. Vama je sudbina jako važna i verujete u nju.

Ako želite promene, morate početi odmah da radite na njima. Greške u prošlosti su mudrosti i uspeh za budućnost. Pred vama je toliko izbora i života, da ne treba da se osvrćete na nešto što je bilo i što ne možete promeniti. Iza lepote leži harmonija.

Napitak 4 - Moć nad vatrom

Ovo je sasvim kul, a ako niste znali moć nad vatrom ima i svoj naziv - pirokineza. Ipak, postoji zajednička osobina između onih koji vole da je kontrolišu, a to je da su im emocije jake da prosto mogu da zrače energiju iz njihove aure. Vatra je jedan od najčistijih oblika energije i naše najjače emocije su povezane sa vatrom.

U vama živi i ljubav, strast, bes i morate se izboriti sa svim, ali nemojte "paliti" vatru po okolini. Sve te emocije morate rešiti sami sa sobom. Važe emocije utiču i oblikuju vaše želje, misli i ponašanja. Potrebno vam je da se uzemljite.

Napitak 5 - Disanje pod vodom

Odabirom ovog napitka pokazujete da niste sa ovog sveta. Imate želju da pobegnete od svega. Verovatno vam je teško da se povežete sa okolinom i druženje sa njima vas mnogo iscrpljuje. Obožavate more i težite da ste uvek blizu njega i vode generalno. Volite da zaronite u njegove beskrajne mogućnosti.

Neverovatno je koliko stvari mogu brzo da se promene kada izbacite iz života toksične ljude. Istina je da želite da se oslobodite pritiska i pobegnete od obaveza i svega što vas steže. Ne dozvolite da vas zarobe tuđe želje, zamisli i toksične veze sa beznačajnim ljudima.

Koji napitak ste odabrali?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Oni su simbol gracioznosti a legenda kaže da najlepše pevaju pred svoju smrt: Pogodite ko su?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle