• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Test ličnosti: Oblik palca na rukama može otkriti tajne osobine vaše ličnosti - da li ste lider ili emotivac

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobro pogledajte svoje šake kako biste došli do odgovora

  • 0
Test ličnosti Foto-kolaž: Shutterstock

Test ličnosti može umnogome da nam pomogne nekad i da razumemo sami sebe. Ujedno i da nam pokaže u nekim trenucima kako da se postavimo i šta da očekujemo. Isto tako, i naši delovi tela mogu otkriti mnogo. Na primer palčevi na rukama.

Nije svejedno da li su vam palčevi pravi ili iskrivljeni, jer to može da otkrije neke vaše skrivene osobine ličnosti, ponašanje, temperament, slabost, pristup karijeri, životu, odnosima, ali i gde možete da ostvarite prednost.

Da li ste ikad razmišljali o tome da vaš oblik palca to može otkriti?

Avo vam je palac ravan

Ovo je mnogo češći tip palca nego onaj savijeni, piše "Jagran Josh". Ako imate ovu vrstu palca, onda imate tendenciju da pokažete svoju tvrdoglavu stranu i često preuzimate dominantnu ulogu u različitim situacijama. Životu pristupate sa pragmatičnim i logičnim načinom razmišljanja koje verovatno poboljšavaju vaše liderske sposobnosti.

Pažljivo analizirate i posmatrate ono što se dešava oko vas i tako sprečavate druge da vam pokolebaju zacrtani plan. Ostajete na oprezu sa oštrom intuicijom za otkrivanje potencijalnih opasnosti. Iako često održavate stoičku spoljašnjost, duboko u sebi posedujete iskrenu ljubaznost i toplinu. Imate jaku snagu volje, ali se ponekad možete boriti sa razdražljivošću.

Ako vam je palac iskrivljen

Ukoliko spadate u ovu grupu ljudi, to onda sugerište da ste emotivna i izražajna osoba. Odlično se prilagođavate novom okruženju i okolnostima i duboko se saosećate sa drugima. Međutim, time što emocije stavljate u prvi plan, ispred sebe, ponekad vas može napraviti ranjivim na razne emotivne povrede.

Možda će vam trebati vremena da naučite da cenite sebe na odgovarajući način. Otvoreni ste u društvu, nemate problem da započnete komunikaciju jer ste i na neki način vođeni radoznalošću. Ističete se u osmišljavanju jedinstvenih rešenja i stvaranju puteva za postizanje zacrtanih ciljeva. Vaša vujna mašta pokreće i kreativnost, a fleksibilnost koju imate može povremeno dovesti do neodlučnosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mogu da namirišu novac, znaju da jodluju a u Bibliji se spominju čak 14. puta: Pogodite ko su?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle