• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vizuelni test: Šta prvo vidite na slici to vas odbija i plaši u ljubavi

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jednostavnim pogledom na sliku možete dobiti interesantne odgovore

  • 0

Najlepši je osećaj kada se zaljubite, ali treba da budete oprezni u tome i da identifikujete šta vam se sviđa, a šta ne. Tu su različite faze kroz koje svaka osoba prolazi.

Ovaj vizuelni test će vam pomoći u tome da otkrijete šta vas privlači u ljubavi. Sve što treba jeste da pogledate u sliku i da probate da identifikujete jednu od nekoliko figura koje se pojavljuju unutar nje. Šta prvo vidite, to vas karakteriše u ljubavi.

Ako prvo vidite astronoma

Ono što vi smatrate privlačnim kod zaljubljivanja je dopuštanje sebi da budete ranjivi, piše "Infobae". Pročitali ste mnoge knjige i uputstva o tome kako treba da se postavite u ljubavi, pa odlično znate da dozvolite sebi da budete ranjivi da biste podstakli intimnost.

Pokušajte da zapamtite da iako ste ranjivi, ne postoji način da znate šta vas čeka u budućnosti. Najbolje što možete jeste da učite iz svojih grešaka. Ostajte kromni i ne plašite se da pustite ljubav u svoj život.

Ako prvo vidite teleskop

Najmanja privlačna stvar kod vas kada je reč o zaljubljivanju jeste da saznajete da osoba sa kojom ste ima mane. Znate da niko nije savršen, ali za vas postoji nešto tako neodoljivo u prvom trenutku kada shvatite da osoba koju volite ipak neće ispuniti vaša očekivanja.

Međutim, ostavljanje nekoga u trenutku kada to shvatite neće rešiti vaše probleme. Bez obzira na to koliko nekoga volite, uvek će doći trenutak kada ćete shvatiti da i oni imaju svoje nesavršenosti.

Ako prvo vidite lice

Vi najmanje smatrate privlačnim lep preokret u romantici sa partnerom. Znate da je to nešto lepo, ali vi ste i realista i ne volite kad znate da nešto beznačajno poput prisustvo osećanja može da utiče na vas kao na druge obične smrtnike.

Morate da prihvatite da sreća može doći sa teritorijom i da nije nešto čemu treba da se podsmevate. Neke osobe prožive život ne osetivši ni gram emocija, a ako ste ih vi osetili, ne budite sebični.

Ako prvo vidite most

Vama je u zaljubljivanju najmanje privlačno način na koji neko može da vam uzme vreme. Svi u vezama moraju proći takozvani period "ljubavnog gnezda" kada počnu da se zabavljaju sa nekim, ali se ujedno plaše i da ta osoba može da vam uzme vreme, pa da vam porodica i prijatelji zamere zbog toga.

Ako su vam pravi prijatelji, znaće da je balansiranje romantične veze i prijateljstva težak zadatak, pa zato budite opušteni i odvojte vreme onako kako smatrate da treba. Zapamtite da će pravi prijatelji uvek biti tu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ćopić kaže da rano lete a Biblija da su simbol božanske moći i milosrđa: Pogodite ko su?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle