• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Test ličnosti: Vaš način stajanja otkriva da li ste vođa, dinamični ili dobar slušalac u emotivnim vezama

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na lak način možete saznati nešto o svojim skrivenim osobinama

  • 0
Test ličnosti Foto: Shutterstock

Test ličnosti može vam mnogo toga reći o vama samima, pa verovali ili ne, čak i način na koji stojite. Stručnjaci za procenu govora tela su posle decenija iskustva naučili da nam jednostavni gestovi poput našeg stava mogu pružiti dubok uvid u to ko ste.

Ovaj test ličnosti vam može otkriti nešto o vašem temperamentu, slabostima, pristupu životu, karijeri, odnosnima i slično.

Pogledajte sliku iznad i razmislite o tome kako stojite.

Stajanje raširenih nogu

Ako je ovo vaš uobičajeni stav prilikom razgovora na ulici, onda znajte da imate jaku, samouverenu i asertivnu ličnost, piše "Jagran Josh". To zapravo pokazuje da vam je udobono u svojoj koži i da ste spremni da zavladate svetom. Ujedno zbog toga što je to poza moći koji često usvajaju oni koji se ne plaše da obznane svoje prisustvo.

Ukoliko i na radnom mestu stojite na ovaj način, onda obično izgledate kao prirodni vođa. Odišete autoritetom i izazivate poštovanje kolega, a budite sigurni da vam ovaj stav može biti izuzetno koristan u pregovorima jer odiše stabilnošću i poverenjem.

U vezama, ovaj stav pokazuje da ste direktni i iskreni i ne plašite se da izrazite svoja osećanja i preuzmete odgovornost u donošenju odluka. Uz to, verovatno ste sigurni u svoje investicione odluke i ne plašite se da preuzmete proračunate rizike.

Stajanje sa jednom nogom napred

Ovaj stav otkriva da ste aktivna osoba koja voli da brzo napreduje. Uvek ste spremni da idete napred što ukazuje da ste dinamični i imate ličnost željnu istraživanja novih mogućnosti.

Ova pozicija na poslu odražava vašu spremnost da prihvatite promene i inovacije. Na vas okolina gleda kao na nekoga ko uvek traži velike stvari, a kolege vas vide kao vizionara koji stalno pomera granice kako bi postigao napredak.

U vezama, ovaj stav znači da ste otvoreni za nova iskustva i spremni ste da preuzmete inicijativu. Unosite uzbuđenje u emotivni odnos kao i dozu avanturizma. Međutim, uverite se da to ne zaseni vašu potrebu za stabilnošću. U finansijama ovo znači da ste verovatno oportunista i uvek u potrazi za sledećom velikom investicijom. To može dovesti do značajnih nagrada.

Stajanje sa prekrštenim nogama

Ukoliko su vam noge prekrštene tokom stajanja, to znači da ste u neku ruku rezervisani i introspektivni. Često može da ukazuje da ste promišljeni i oprezni i da više volite da odvojite vreme pre donošenja odluka. Cenite udobnost i sigurnost.

U poslu ovo znači da ste pažljiv i pedantan radnik. Volite temeljno da analizirate situacije pre nego što preduzmete neku akciju. To vas kod kolega čini pouzdanim i orijentisanim na detalje.

Kada je reč o odnosima, ovaj stav sugeriše da ste dobar slušalac, kao i da cenite duboke veze. Iako vas ova osobina čini posebnim partnerom, vodite računa da ne izgledate previše povučeno ili distancirano. U poslovnom smislu, ovo podrazumeva oprezan pristup. Bićete oprezni sa davanjem sebe u projektima, kao i u visokorizičnim poduhvatima.

Koji stav vas karakteriše?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Rep im služi kao kišobran i padobran, imaju 4 zuba koja rastu ceo život: Pogodite ko su?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle