• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Odaberite kuću vaših snova i otkrijte kakvi ste u duši: Da li pre birate svoj mir nego avanture?

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Test koji može mnogo toga reći o vašem karakteru

  • 0
Test kuće Foto: Shutterstock

Nikada ne treba da prestanemo da sanjamo, pa čak i ako smo svesni da je to nedosanjani san. Svako od nas ima neki svoj san u kakvom bi domu voleo da živi, da li je to neko urbano mesto ili izolovano od sveta.

Ovaj test u kojem treba da odeberete jednu od ovih kuća, može mnogo toga reći o vama, a pre svega kakav je vaš osećaj za lepo. Rešite ovaj kviz i otkrijte nešto novo o sebi.

1. Moderna kuća (penthaus)

Ako ste odabrali ovu kuću, vi zamišljate da se opuštate u ogromnom bazenu koji se prostire u beskonačno i daleko od gradske vreve. Ako vam život u ovakvoj kući ima smisla, onda ste verovatno ekstrovert koji voli da bude u centru pažnje. Živahni ste, velikodušni i uvek spremni za dobar provod. Takođe, posedujete bezgraničnu energiju i šarm i drugi vas vide kao rođenog vođu koji je dobar u donošenju pravih odluka.

2. Stara, seoska kuća

Volite životinje, posebnu udobnost doma i jedinstven život. Redak ste "dragulj", skromni i smireni i veoma samouvereni. Ne plašite se rizika, a istraživanje novih stvari vas uzbuđuje. Jasni ste u donođenju odluka, imate brz um ali i čeličnu kičmu pa nije lako manipulisati vama. Možete biti pomalo uzdržani po nekim pitanjima, svojeglavi ste ali volite tu svoju karakteristiku.

3. Prostrana vila na selu

Vi ste u srcu veliki davalac svega u izobilju i volite da uspostavljate jake veze sa drugim ljudima. Ipak, volite i da se razmećete svojim uspesima, volite da upoznajete nove ljude i uživate u društvenim okupljanjima. Vaša velikodušnost nema granice, optimistični ste i nikada ne bežite da izađete iz svoje zone udobnosti i rado prihvatite avanture koje vam život donosi. Najsrećniji ste kada pobate nešto novo.

4. Kuća na plaži

Vi vrlo lako možete da zamislite sebe kako sedite na tremu i gledate u zalazak sunca. Ukoliko vam ova situacija deluje savršeno, vi ste onda neko ko voli mir i ravnotežu. Druželjubivi ste i volite da izdvojite slobodno vreme za druženje sa prijateljima. Opušteni ste i osetljivi na tuđe probleme i teške situacije. Živite u trenutku, u sadađnjosti, ali ste i zainteresovani da istražujete nove horizonte, piše "The minds journal".

5. Kuća u predgrađu

Ukoliko ste odabrali ovu kuću, sa velikim dvorištem, vi ste pozitivna i osoba zadovoljna svojim životom. Ne volite "divlje" avanture, ali ste brižni, empatični i lako se dogovarate sa ostalima. Vaše osnovne vrednosti su poštenje i naporan rad, a ponekad vaša direktnost može da izgleda kao nepristojna, mada vi uvek mislite dobro. Volite porodicu i uživate u svom poslu.

6. Planinska kuća

Ukoliko žudite da pobegnete od gužve i ljudi, onda je planinska kuća baš prava za vas. To bi moglo da znači da ste introvert. Cenite mirne i tihe trenutke, a i vi ste sami tihi. Pre biste odabrali samoću nego izlazak po klubovima i po drugim vrstama grupnog okupljanja. Duboko ste empatični i saosećajni i ljudi vas smatraju pristupačnim i vole da se druže sa vama. Jako ste kreativni, idealista u duši i moguće je da imate neki skriveni talenat. Donosite odluke na osnovu emocija i uvek radite u mirnom okruženju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mogu da namirišu novac, znaju da jodluju a u Bibliji se spominju čak 14. puta: Pogodite ko su?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle