• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajte da li ste egocentrični: Koju životinju prvu vidite na slici?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Test koliko ljudi mogu da računaju na vas

  • 0
Test ličnosti Foto: printskrin/Dzen.ru

Da li ste spremni da se bolje upoznate? Ako jeste, testovi ličnosti su najbolji i najzabavniji način da saznate nešto o sebi što ste možda i znali, ali odbijali da priznate, ili ste pak, oduvek živeli u potpunom neznanju. Svakako jedna ovakva optička iluzija može da vam pomogne da uvidite kako vas svet doživljava i kako vi doživljavate sami sebe.

Naime, na ilustraciji koju vidite potrebno je da bez razmišljanja, odmah, kažete koju ste životinju prvo ugledali.

Vaša percepcija će vas "razotkriti" do koje mere ste egocentrični i na koji način se ponašate prema svom okruženju.

Crna mačka

Ako na prvi pogled ugledate crnu mačku, vi ste - po prirodi sebični. Međutim, to ujedno znači i da ste nezavisni i radoznali, i da nikako ne volite da zavisite od drugih. Tuđa podrška iako je dobro došla vam nije potrebna, jer vi verujete da možete samostalno da se nosite sa svim zadacima i nedaćama, daleko bolje od drugih.

Uz to, ako vidite mačku na ilustraciji to takođe sugeriše da ste ujedno i razigrana i tajanstvena osoba, zbog čega drugi vole da provode vreme sa vama i uživaju u vašem društvu jer ste prirodno vedri i privlačite ljude. Takođe, vi ste pomalo i avanturističkog duha, zbog čega volite da isprobate i naučite nove stvari.

Beli miš

Ukoliko ste prvo videli miša na slici, vi ste oprezna i stidljiva osoba koja teško veruje drugima. Vaša introvertna i stidljiva priroda vas više čini posmatračem stvari, radije nego aktivnim učesnikom. Vi stalno nepristrasno posmatrate svet oko sebe, što vam omogućava da se lako prilagodite neobičnim situacijama.

To što ste prvo videli miša takođe pokazuje i da ste pouzdana osoba koja će se naći drugima u teškim situacijama, dok vaša sposobnost da zapažate sitnice ukazuje na to da lako znate kako da se nosite sa problemima.

(Ona.rs/Sensa)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Napravite dekorativni jesenji venac i ukrasite dom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle