• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Test ličnosti: Gde vas čeka najveća sreća? Sve zavisi u koji bunar biste bacili novčić

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije svejedno na kom mestu možete očekivati zadovoljstvo

  • 0
Mozgalica bunar Foto: Shutterstock

Svi jurimo za nekom srećom, a nismo svesni da smo zapravo već srećni i da je nosimo u nama samima. Neki testovi ličnosti mogu otkriti da li ste srećni i da li će vas u narednom periodu ta sreć "sustići" i ići vam u susret.

Bunare često vezujemo za sreću, jer kažu da postoje oni bunari sreće - ubaciš novčić i možete očekivati sreću u narednom periodu, uz zamišljenu želju. U ovom testu ličnosti potrebno je da odaberete neki od ovih bunara i saznaćete da li vam se sreća smeši.

Bunar 1

Vi imate veselu prirodu ali i žudite za avanturom. Prosto se ne uklapate u neke dosadne rutine i uvek tražite neke novitete. Vama su putovanja i sportske aktivnosti drugo ime i jako se zabavljate na njima.

Savet je da ne preterujete u divljoj zabavi.

Baš na tim putovanjima ćete biti najsrećniji i tamo vas može čekati istinska sreća kao i sudbonosti susreti.

Bunar 2

Sebe smatrate odgovornom osobom i niste daleko od istine. Volite da ispunjavate dužnosti i ujedno ste nežni prema voljenim osobama i osetljivi na njihove probleme. Uhvatite nekad sebe da brinete o budućnosti ali savet je da prestanete tako da se ponašate. Prihvatite stvari takve kakve jesu.

Vas sreća može čekati u radu i na poslu. Gde god je potrebna odgovornost i lični stav, vi tu briljirate.

Bunar 3

Samouverenost je vama drugo ime, a pored toga ste marljivi i dosta učinkoviti. Volite da se takmičite sa drugima i rado učestvujete u nekim takmičenjima, ali ne zbog samog takmičenja već da biste ostvarili vlastite ciljeve.

Upravo tu ćete i pronaći svoju sreću - u takmičenjima i izazovnim projektima. U tome će vam pomoći energija.

Bunar 4

Posedujete neverovatno strpljenje, društveni ste i smireni i ne volite sukobe. Radije biste da ih izbegnete jer nastojite da živite u skladu sa svima i svakim. Ovo vam donosi unutrašnji mir, ali je jako važno da se ne povlačite u sebe i skrivati s eod problema već treba da se suočite.

Vas sreća čeka na društvenim mrežama i u onlajn zajednicama. Tu ćete pronaći istomišljenike i komuniciraćete bez toksičnih poruka.

Bunar 5

Emotivni ste i introvertirani, svet doživljavate kroz osećaje. Kako biste izbegli emocionalno sagorevanje, naučite da razlikujete osećaje od činjenica. Znajte da će vam biti lakše tako živeti.

Najviše sreće ćete imati u umetničkim i kreativnim poslovima i bavljenjem ovim i sličnim poslovima. Tu ćete stvoriti nove prijatelje.

Bunar 6

Okolina vas smatra narcisom i dominantnom osobom. Imate mnogo talenata i to će vam pomoći u budućnosti u kontaktu sa ljudima. Poslove neće rešavati brzo kako ste navikli i kako inače radite, zato je potrebno strpljenje.

Lepo se osećate na visokim pozicijama i tu ćete zapravo pronaći sreću. Ukoliko budete na visokom položaju, uspešno ćete voditi grupu ili organizaciju.

Koji bunar ste vi odabrali?

(Ona.rs/Atma.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pogodite ko su: Pljuvačka im sadrži 50 sojeva baktertija, ne napadaju ljude, ali vole ljudske leševe

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle