Kako nam se bliže praznici, prodavnice se sve više pune ukrasa, a onaj ko uživa u ovom periodu godine i u kićenju doma, prosto ne zna kako da odabere one najlepše.
Svake godine se trudimo da naša jelka bude još lepše dekorisana, zbog čega dosta pažnje pridajemo tome.
Evo kako, uz kratke i jednostavne korake možete to i da postignete.
Prvi korak - Dodajte sijalice
Pre svega, na jelku prvo stavite sijalice. Kako savetuje "Remodelaholic.com" pođite od vrha jelke pa idite ka dnu. Ako hoćešete što šareniji doživljaj, uzmite sijalice sa više boja, ukoliko se držite neke teme, uparite i boju sijalica sa njom.
Drugi korak - Neka i vata pronađe svoje mesto na jelci
Da, dobro ste pročitali. Komadići vate će napraviti utisak da je sneg pao na vašu jelku i upotpuniće ceo ambijent. Potrudite se da je ravnomerno raspodelite, a veličina komada sa kojima dekorišete neka budu proizvoljni.
Treći korak - I traka je prisutna
Obmotajte ukrasnu traku željene boje oko drveta, slično kao i sijalice koje ste stavili. Možete da birate da li ćete ići od vrha ka dnu ili obrnuto, ali se potrudite da sa njom ne zaklanite sijalice ili vatu.
Četvrti korak - Na red su došli ukrasi
Iako svi uglavnom prvo njih kače, ukrasi praktično dolaze na kraju. Ukoliko krenete redosledom koji smo vam naveli, kad se udaljite i pogledate svoju jelku - videćete razliku i razlog zašto je lepše ovako.
Peti korak - "Obujte" jelku
Kao i kad se čovek doteruje i bira odgovarajuću obuću, isto važi i za jelku. Potrudite se da pronađete odgovarajući materijal ili šta god vam drugo padne na pamet da ukrasite "koren" jelke i tako joj upotpunite izgled.
I evo ga, vaša jelka je okićena.
Zaista interesantno, zar ne? Uživajte u praznicima.
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Ukoliko ste lampice na jelku stvaljali kružno grešite, ovo je najlakši i najbrži način da je okitite
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.