• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Opremate novu kuhinju ili osvežavate staru? Uređaji Simplicity brenda Gorenje su pravi izbor za vas!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od pripreme hrane, preko njenog hlađenja, pa do pranja posuđa, ovi aparati pružaju izvanredne rezultate

  • 0
Gorenje aparati Foto: Promo/ Gorenje

Gorenje, brend poznat po kvalitetu i inovacijama, kako na srpskom, tako i na inostranim tržištima, donosi Simplicity Collection za novu 2024. godinu. Reč je o kolekciji kuhinjskih uređaja koju karakteriše savršena kombinacija vrhunskog dizajna, napredne tehnologije i korisnih funkcija za lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Od pripreme hrane, preko njenog hlađenja, pa do pranja posuđa, ovi aparati pružaju izvanredne rezultate.

Kolekcija Gorenje Simplicity značajno unapređuje i optimizuje vašu svakodnevicu kroz vizuelno prepoznatljiv i intuitivni interfejs. Zahvaljujući njemu, upotreba uređaja je pojednostavljena jer poseduje niz različitih funkcija, odnosno programa, kao i automatizovane procese. Dakle, bez obzira na to da li opremate svoj dom prvi put ili želite da unapredite vašu kuhinju, Gorenje uređaji su pravi izbor.

Laka priprema hrane

Indukcione ploče iz kolekcije poseduju prostrane površine za kuvanje sa senzorima u svakom grejnom elementu. Oni automatski prepoznaju položaj i veličinu posude i, na taj način, pojednostavljuju kontrolu procesa pripreme hrane. Dodatno, funkcija BridgeZone povezuje pojedinačne grejače i tako stvara dvostruku zonu za kuvanje, idealnu za velike posude. Za one koji preferiraju gasnu ploču, tu je funkcija SimpleOff koja poseduje dugme sa ugrađenim elektronskim tajmerom.

Gorenje aparati Foto: Promo/ Gorenje

Pečenje hrane s uživanjem

Rerna iz kolekcije brenda Gorenje poseduje grafički interfejs sa dva nivoa koji omogućuje izbor različitih režima za pripremu vašeg jela. Svaki od programa koji je na raspolaganju peče hranu na optimalnoj temperaturi i u odgovarajućem vremenskom intervalu. Tu je i funkcija AdaptTech koja predlaže često korišćene postavke za omiljena jela, dok jedinstven oblik rerne omogućava ravnomernu cirkulaciju vazduha. Dodatno, program Pizza za pečenje na visokoj temperaturi idealan je za pripremu italijanskih specijaliteta.

"Pametna" tehnologija hlađenja

Zahvaljujući pametnoj tehnologiji hlađenja, AdaptTech, frižideri iz kolekcije Gorenje Simplicity prilagođavaju rad frižidera na osnovu uzoraka njegovog korišćenja. To znači da smanjuje temperature tokom čestih otvaranja vrata ili prilikom skladištenja velikih količina hrane. Korisnik lako može da menja podešavanja putem korisničkog interfejsa. Pažljivo odabrani materijali doprinose prijatnom korišćenju.

Gorenje aparati Foto: Promo/ Gorenje

Prilagodljivo osvetljenje

Deo Gorenje Simplicity kolekcije su i aspiratori, ali oni koji zahvaljujući AdaptLight funkciji detektuju kada se neko nalazi ispred ploče za pripremanje hrane i na osnovu toga automatski uključuju svetlo. Moguće je i prilagođavanje nivoa snage i intenziteta svetla i to jednostavnim dodirivanjem kliznog dugmeta. Dodatno, inovativni parametarski aspiracioni sistem efikasno uklanja neprijatan miris i vazduh, dok istovremeno ima tih rad.

Svaki kuhinjski uređaj iz kolekcije Gorenje Simplicity prepoznatljiv je po jednostavnom, minimalističkom, ali elegantnom vanvremenskom dizajnu. Aspiratori, frižideri, indukcione ploče i mašine za pranje posuđa, dostupne su u crnoj i beloj boji. Kad se tome doda činjenica da je reč o prilagodljivoj tehnologiji, sa automatskim programima i inovativnim kontrolama – proces pripreme hrane postaje zabavniji, jednostavniji, lakši, brži, a rezultat savršen.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle