• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moj muž je čitao tekst o nebeljenom toalet-papiru: Kupio da ga proba, ovo su utisci

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nebeljeni toalet-papir je najmekši, a najprirodniji izbor koji možete napraviti, a muž jedne Beograđanke je odlučio da posluša reklamu i proba taj papir

  • 0
Čovek kupuje u supermarketu i čita informacije o proizvodu Foto: Shutterstock/LADO

-Muž je probao nebeljeni toalet-papir i dao mi detaljnu analizu kako je zadovoljan tim proizvodom - reči su jedne Beograđanke koja se na popularnom srpskom forumu javila u temi koja se bavi kvalitetom toalet-papira.

Kako je napisala, budući da je danima čitala tekstove o tome da domaći proizvođač ima vrhunski toalet-papir, i na sve to i nebeljeni, pa "jurila muža da kupi nebeljeni papir, da probaju", on je "popustio" i u duhu svakog muškarca posle dužeg boravka u toaletu dao preciznu analizu papira.

-Žene, moj muž ne samo da je probao nebeljeni toalet-papir, već je postao njegov najveći fan. Izbacio je papir koji smo ranije koristili i sad je rekao da uzima samo taj nebeljeni. Ovo su razlozi:

  • Papir je premium kvaliteta, savršeno mekan.
  • Ne raspada se u ruci.
  • Boja mu je prirodna, kao godovi drveta
  • Na sebi nema nikakve hemikalije.
  • Dugo traje.

Kako je napisala, do sada su kupovali bilo koji toalet-papir na akciji, međutim, ozbiljno su počeli da razmišljaju o kvalitetu papira kada su videli veliko sniženje inače veoma skupog papira.

-Meni je jako čudno da nešto zaista kvalitetno i preskupo bude spušteno na jako nisku cenu. Tad sam istražila i videla da taj papir ima u središnjem sloju reciklažu, što maksimalno izbegavamo. Onda sam malo guglala, istraživala i saznala da postoje papiri od čiste celuloze koji nisu preskupi a od renomiranog su proizvođača. Međutim, moj muž je otišao korak dalje i sad koristimo fenomenalni nebeljeni toalet-papir od čiste celuloze i od čuvenog domaćeg proizvođača. Bolji je od svakog koji smo dosad probali, a probali smo sve - objasnila je ova žena.

A koji vi papir koristite?

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle