• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz Stop Kondenz, vlaga i buđ nemaju šansu

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sezona kiša i snega je ugodna kada se posmatra iz topline doma. Međutim, kada se pojavi višak kondenzovane vlage ili curenje, od praznične idile nema ništa

  • 0
Stop Kondenz Foto: Promo

Pojava vlage i buđi je opasna po zdravlje ljudi, a naročito dece - a ona je najčešće posledica loše termoizolacije i ventilacije. Na sreću, rešenje za ove probleme postoji, kao i način da se spreče.

Uz Stop Kondenz proizvode, vlaga i buđ nemaju šansu: ovu linija proizvoda dokazano daje najbolje rezultate u borbi protiv ovih zimskih peripetija.

Borba sa vlagom, kondenzacijom i buđi kao posledicom je moguća i bez velikih investicija uz pomoć efikasnih, svima dostupnih Stop Kondenz proizvoda koji nude rešenja za različite probleme izazvane viškom kondenzovane vlage u prostorijama.

Stop Kondenz Foto: Promo

Najpre bi trebalo da se oslobodite vlage, a apsorber vlage bešumno i bez ikakvog utroška energije upija višak vlažnosti u vazduhu i preventivno čuva zdravlje ukućana od nastanka astmi i alergija. Dovoljno je snažan da eliminiše vlagu iz podrumskih prostorija koje nemaju dovoljnu ventilaciju, u vašim ormarima čuva odeću od neprijatnih mirisa, a elektronske uređaje od kvarova izazvanih vlagom.

Termopremaz za zidove efikasno sprečava da se na zidovima pojavi kondenzacija tako što čuva toplotu zida – površina zida koja je tretirana termopremazom je do čak 5 stepeni toplija od netretirane. Nanosi se brzo i jednostavno četkom, a nakon sušenja može da se prekreči standardnim disperzionim bojama na vodenoj bazi.

Stop Kondenz Foto: Promo

Kada se već pojavila buđ na zidovima, tu je SK Cleaner. Ovaj tečni preparat dezinfikuje i uklanja buđ sa zidova, prozora i vrata, pločica i svih ostalih površina koje nisu u direktnom kontaktu sa hranom.

Tokom jeseni i zime se rizik od nastanka vlage i buđi drastično povećava: istražite StopKondenz asortiman na sajtu ili u maloprodajnim objektima ROMA Company, jer protiv ovih proizvoda, vlaga i buđ nemaju šansu!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle