• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sanjali ste da vas budi alarm? Treba da se "probudite" u stvarnom životu

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li ste zaista budni u stvarnom životu?

  • 0
Šest sati, sat, alarm, rano ustajanje, navijanje alarma, raširene kazaljke, 180 stepeni Foto: Shutterstock

Nije iznenađujuće što sanjanje o budilniku obično dolazi iz istog razloga zbog kojeg navijamo naše budilnike u stvarnom životu - vreme je da se probudimo! Ova vrsta „buđenja“ može biti metaforična, doslovna ili duhovna. Bez svesti, često možemo da hodamo "u snu" kroz život, obavljamo dnevnu rutinu, a da ne shvatamo da zapravo nismo budni.

Ako nismo, tada se naša podsvest aktivira i počinje da nam šalje poruke da je vreme da se probudimo. Ima li boljeg načina da naš svesni um to obradi nego da u snovima prikaže stvarni budilnik?

1. Sanjati o buđenju uz budilnik

Ako sanjate da budilnik zuji u snu, to je znak da postoji nešto u vašem životu zbog čega morate da se probudite. Obratite posebnu pažnju na situaciju u snu. Poput alarma koji nas bude svakog jutra, alarmi u vašim snovima rade istu stvar.

Dobro jutro, sunce, na šta treba da obratiš pažnju u svom životu? Možda se budite pored pogrešne osobe ili na pogrešnom poslu. Situacija u vašem snu je ogroman trag u vezi sa čim treba da se probudite.

Ako se u snu probudite i shvatite da niko ne spava pored vas, na primer, ali ste svake noći u stvarnom životu sa nekim u svom krevetu, onda bi to mogao biti znak da u vašoj vezi postoji problem koji treba da se reši. Između vas postoji udaljenost i vreme je da se probudite. Osoba može biti sa vama fizički spojena u stvarnom životu, ali mentalno ili emocionalno odsutna.

2. Sanjati alarm koji ne možete da isključite

Alarm, sat, budilnik, ustajanje, jutro, buđenje Foto: Shutterstock

Ovo je jedan od onih snova koji mogu izazvati paniku dok spavate, pa čak i nakon buđenja. Ako sanjate da vam se alarm uključuje i ne možete da ga isključite ili pritisnete dugme za odlaganje, onda je to obično jasan pokazatelj da je hitnost situacije u kojoj morate da se probudite veoma jaka.

Opet, važno je obratiti pažnju na situaciju koja okružuje vaš san.

Ako, na primer, sanjate da ste u novoj kući i da vam alarm zuji i ne možete da ga isključite, onda to može biti pokazatelj da je u stvarnom životu vreme za selidbu ili da u vašoj kući postoji nešto što treba popraviti. Panika koju možete osetiti u snu je odraz panike koja se dešava u stvarnom životu, prenosi "Astrologyanswers".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zorana Šulc: Zbog sna sam znala da ću još živeti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle