• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za prijatan odmor i bezbrižan put potrebno je ovo!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vredno radite i svaki svoj odmor s nestpljenjem išekujete i do detalja planirate? Bravo, samo tako nastavite!

  • 0
AMSO Foto: Promo/ AMSO

Onda sigurno znate da je putno zdravstveno osiguranje ključno za svako putovanje, bilo da se radi o zimovanju ili letovanju. Iako se nadamo najboljem - prijatnom odmoru punom nezaboravnih trenutaka, neočekivani zdravstveni problemi mogu iskrsnuti kad najmanje očekujemo, stoga je važno biti pripremljen.

Tokom odmora, kako zimovanja tako i letovanja, često se javlja potreba za zdravstvenom pomoći. Bilo da je reč o manjim povredama na skijaškoj stazi ili sunčanici na plaži, hitne medicinske intervencije mogu biti neizbežne. Zbog toga je važno pre odlaska u inostranstvo kupiti Polisu putnog zdravstvenog osiguranja koje će pokriti troškove medicinskih usluga u inostranstvu.

Cene medicinskih usluga u inostranstvu mogu biti iznenađujuće visoke i predstavljati veliki finansijski teret za putnike. Troškovi se mogu kretati od nekoliko stotina do čak hiljada evra, u zavisnosti od vrste zdravstvene usluge i destinacije. Bez odgovarajućeg osiguranja, ovi troškovi mogu značajno uticati na vaš budžet i stvoriti stresne situacije u već ionako izazovnim trenucima.

Stoga, investiranje u Putno zdravstveno osiguranje je pametna odluka koja vam pruža mir uma i finansijsku zaštitu tokom vašeg odmora u inostranstvu. Osigurajte sebe i svoju porodicu i putujte sigurni i bezbrižni. Ukoliko odlučite da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kupite preko WEBSHOP-a, dobićete popust od čak 30%!

Sjajna vest za sve vas koji na odmor letite Er Srbijom! Putno zdravstveno osiguranje sada možete uplatiti dok čekate da se ukrcate na avion, jednostavnim skeniranjem QR koda na bording karti Er Srbije. Vaše Putno zdravstveno osiguranje može početi da važi odmah i na vama je samo da uživate u zasluženom odmoru.

Za više informacija pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja na 0800 009 009 ili posetite WEBSHOP!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle